Pagini

5 august 2017

Credite urgente pentru nevoi medicale

Pentru servicii medicale de calitate, poti apela la un credit specializat


Daca ai nevoie de bani pentru a beneficia de servicii medicale de calitate, poti apela la un credit de nevoi personale specializat de la Garanti Credite de consum.

Garanti Credite de consum a dezvoltat o serie de parteneriate, parteneriate prin intermediul carora poti obtine finantare pentru a dispune de servicii medicale de calitate.

Pentru a avea grija de sanatatea ta, trebuie sa ai la dispozitie sumele de bani necesare unui serviciu medical calitativ superior.
Avantajele creditului pentru servicii medicale:
- poti obtine sume de bani de pana la 50.000 de lei pentru servicii medicale de la partenerii Garanti Credite de consum.
- poti sa te imprumuti pe perioade de la 12 la 60 de luni
- rata este fixa pe toata perioada de derulare a imprumutului
- fiind in lei, creditul nu va fi afectat de fluctuatiile de schimb valutar
- varsta incadrabila este intre 21 si 69 de ani, in interiorul contractului de credit
- exista si o asigurare in caz de somaj ori invaliditate.

Actele necesare accesarii unui credit pentru servicii medicale:
- copie dupa buletin, factura telefon mobil, acord interogare baza de date ANAF - in cazul salariatilor
- copie dupa buletin, ultimul talon de pensie, decizie de pensionare - in cazul pensionarilor
- copie dupa buletin, factura de telefon mobil, decizia de impunere pe ultimul an, autorizatia de libera practica, certificat de inregistrare fiscala, copie dupa registrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni - in cazul PFA-urilor.

Exemplu de calcul: pentru un imprumut de 25.000 de lei contract pentru 5 ani, rata lunara fixa va fi de 686,97 lei, iar suma totala de plata ajunge la 41.218,26 lei.

Partenerii medicali ai Garanti Credite de consum: MetropolitanHospital, Dr. leahu, 24/7dental, Intelident, Swiss ecodent clinic, Dentanima, Dental one, velvet Dental, NeoLife, Amethyst, Euromedic, Cardiolife, ProEstetica, Florin Ioan Balanica, Intermedicas, Wellborn, Gynecoland, Future Healt, Marie Stopes, dr. Cervatiuc, Favorit dental clinic.

Faceți căutări pe acest blog