Credite nevoi personale nebancare

Exista posibilitatea de a contracta o suma de bani apeland la credite de nevoi personale nebancare


Creditele de nevoi personale nu sunt doar apanajul bancilor. Astfel de produse financiare gasiti si in portofoliul Institutiilor Financiare Nebancare.

Asadar, IFN-urile ofera credite nebancare de nevoi personale. Denumirile acestor produse sunt variate, tinand mai degraba seama de felul de accesare ori de alte caracteristici pe care societatile nebancare doresc sa le scoata in fata.

Imprumuturi nebancare rapide ofera mai toate IFN-urile, insa, sumele de bani ce pot fi astfel accesate sunt de regula restranse, nedepasind 5.000 de lei.
Avantajul major al acestor credite nebancare este acela ca poti obtine in adevaratul sens al cuvantului - bani online. Mai precis, poti accesa un imprumut 100% online, prin care sa primesti banii in contul bancar in cateva ore. La banca nu ai aceasta posibilitate, fara deplasare.

Un alt avantaj al creditelor nebancare il reprezinta conditiile de eligibilitate precare. Plus de asta, pot sa imprumute bani si persoane cu datorii in trecut, care au avut restante la alte credite anterioare. Pentru cei cu restante la creditele bencare, inscrisi in baza de date a Biroului de Credit, singura posibilitate pe care o au de a se imprumuta o reprezinta produsele facile de la IFN-uri. Si nu este vorba de toate produsele de tip nebancar. Este vorba doar de o categorie a acestora - de microcredite. Microcreditele sunt produse financiare facile, cu conditii de eligibilitate permisive, ce presupun accesul la sume mici de bani pe perioade reduse de timp. Costurilor acestor produse sunt mari, din cauza ca si riscurile asociate lor sunt ridicate.

Pentru un cetatean de buna credinta, care nu a avut in trecut probleme cu nerambursarea unor credite, nu este nicio problema sa solicite creditele de nevoi personale nebancare. Conditia este sa detina veniturile necesare pentru a rambursa la timp imprumutul. Evident, mai sunt si alte 'obligatii' pentru cei ce aspira la creditele nebancare. Conditiile minime de eligibilitate ce sunt prevazute in ma toate ofertele IFN-urilor se reduc la: limita de varsta, venit minim net, rezidenta in Romania, vechime minima, scoring pozitiv in Biroul de Credit.

In functie de nevoile personale, poti sa alegi unul sau altul din creditele nebancare, diferentele de regula tin de sumele maxima ce pot fi accesate, de conditii de eligibilitate, dar si de actele solicitate.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto