Credit nebancar fara acte

Daca vrei sa faci rost de bani, poti sa accesezi un credit rapid fara acte, doar cu scanuri ori fotografii dupa buletin si dupa extrasul de cont.


Multe din societatile nebancare vizibile din piata financiara acorda credite nebancare fara acte propriu-zise, doar in baza unor scanuri ori fotografii dupa buletin si dupa extrasul de cont.

Exista posibilitatea de a solicita un credit fara sa fi nevoit sa te deplasezi pe la sediul unor institutii, fara sa ai nevoie de acte fizice. Nu mai este nevoie nici de celebra adeverinta de venit. La aceste IFN-uri, scanul ori fotografia dupa extrasul de cont din ultima luna, tine loc de adeverinta de venit. Practic acesta este actul care certifica bonitatea ta de client capabil sa-si ramburseze la timp imprumutul.
Credite nebancare fara acte acorda multe societati financiare, si apar pe zi ce trece altele noi specializate in astfel de produse numite generic in piata microcredite.

Evident, trebuie sa fiti atenti la costurile pe care le implica aceste imprumuturi, pentru ca, riscurile asumate de IFN-urile ce acorda astfel de credite lejere sunt echilibrate de costurile destul de ridicate.

Exemple de societati la care puteti apela pentru un credit nebancar fara acte:

- Ocean Credit - o societate relativ noua ce acorda imprumuturi facile fara sa fie nevoie sa prezentati documente fizice. De la ei puteti imprumuta maxim 1000 de lei pentru maxim 30 de zile. Pentru suma de 1000 de lei contractata pentru 0 de zile, veti plati un cost total de 250 de lei.

- Zaplo - un alt IFN ce are in portofoliu astfel de credite fara acte, acorda sume de pana la 1500 de lei pentru maxim 30 de zile. Costul aferent acestui maxim de creditare este de 426 lei. Important de retinut este ca la Zaplo primul imprumut are dobanda 0.

- Ferratum acorda imprumutul fara acte la domiciliu - un produs facil mai ales pentru cei ce nu au acces la internet si nici un cont bancar unde sa primeasca banii imprumutati. Puteti sa accesati de la Ferratum maxim 1400 de lei pentru o prima accesare, pentru o perioada de maxim 45 de zile, iar costul aferent este de 69 lei.

- Fast Finance si al iei credit fulger care se acorda rapid, exclusiv online, fara acte, fara costuri ascunse. Puteti accesa maxim 3000 de lei pentru maxim 30 de zile, suma pentru care veti plati la finalul perioadei de creditare o dobanda 0 pentru primul imprumut.

- Viva Credit si al lor credit fara acte pentru care puteti aplica doar online. Cei de la Viva Credit ofera maxim 1000 de lei pentru o perioada de maxim 35 de zile, cu un cost 0 pentru prima accesare. Nu aveti nevoie nici de garantii, nici de giranti, nici de adeverinta de venit. Mai mult de atat, sunt acceptati la creditare si restantierii, adica cei insrisi in Biroul de Credit cu restante la imprumuturi mai vechi.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto