Imprumuturi de bani online

Se pare ca accesarea de imprumuturi de bani online este in crestere, lucru firesc tinand cont de rapiditatea operatiei


Cu certitudine, aceste imprumuturi de bani online vor deveni printre cele mai populare forme de creditare, in primul rand datorita simplitatii de accesare, rapiditatii de obtinere a banilor, si nu in ultimul rand, comoditatii solicitantilor.

Despre imprumuturile de bani online ne dau detalii si cei de la Viva Credit - societatea nebancara specializata in credite pana la salariu.

Astfel, aflam ca pentru obtinerea unei sume de bani prin aceasta metoda de accesare, trebuie sa cunoastem urmatoarele aspecte:
- cum obtinem banii si cum completam cererea de credit;
- actele necesare pentru a plicare;
- daca indeplinesc sau nu conditiile de eligibilitate in vederea accesarii unui credit;

Cel mai simplu de accesat este sa o faci online, completand formularele oferite de IFN si upload-ind pe internet documentele solicitate scanate in prealabil ori fotografiate. Cu alte cuvinte, realizand o fotografie dupa buletin si una dupa un extras de cont, urcandu-le pe itnernet si completand formularele de pe platforma online, nu-ti ramane decat sa astepti sa primesti banii in contul tau de salariu, fara batai de cap. Operatia de accesare este simpla, iar primirea banilor se face chiar si in 2 ore, daca indeplinesti toate conditiile de eligibilitate.

Pentru a afla cum functioneaza creditul pana la salariu, puteti sa va extrageti informatii si de pe platforma online a IFN-ului. 

Pentru o prima aplicare la Viva Credit, poti obtine 500 de lei, urmand ca de la al doilea imprumut in sus sa poti imprumuta pana la 1500 de lei. Estimarea specialistilor Viva Credit este ca, in mai putin de 7 minute, poti completa cererea de credit, iar daca lucurile sunt in regula si solicitarea ti-a fost aprobata, poti primii banii in contul personal in 60 de minute, adica ultra-rapid.

Poti apela si telefonic, la telefon 021 303 0080, spunand ce suma de bani doresti si pe ce perioada, vei afla astfel ce suma ai de rambursat si poti primi banii in 60 de minute.

Poti accesa online, simplu si rapid, accesand contul de client.

De asemenea, poti apela si varianta de accesare prin SMS (1891) - scriind intr-un mesaj ce suma doresti si perioada. Ex de mesaj: 500 20 - adica doresti 500 de lei pentru 20 de zile.

Conditiile de eligibilitate:
- sa ai minim 21 de ani
- sa ai un cont bancar personal unde sa incasezi veniturile.

Transferul banilor se face rapid, daca aplici intr-o zi lucratoare. Cererile de creditare primite in afara orelor de program se proceseaza in intervalul urmator, in zilele lucratoare.

Program de lucru Viva Credit:
L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00

Analiza dosarului este o operatie gratuita, iar daca totul este in regula, primesti banii in chiar ziua accesarii, 100% online, fara garantii, fara giranti, fara adeverinte de venit, fara hartii inutile.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto