Imprumuturi IFN simple la domiciliu

Vrei sa faci rost de bani fara deplasari la banca? Vezi ofertele de imprumuturi rapide la domiciliu!

Credite nebancare la domiciliu oferite de Institutiile Financiare Nebancare sunt solutiile pentru cei ce nu vor sa se deplaseze si sa aiba de-a face cu toata birocratia aferenta unui ghiseu.

Pe langa aceste persoane ce nu doresc sa se deplaseze pe la banci ori IFN-uri si sa piarda vremea pe la cozi, mai sunt si cei ce nu au conturi bancare si pentru care, singura posibilitate de a primi banii dintr-un imprumut ar fi sa i se dea direct in mana. Toate societatile nebancare ce ofera imprumuturi la domiciliu, ofera aceasta posibilitate, mai precis iti aduc banii imprumutati acasa.
O modalitate sigura si totodata rapida de a face rost de bani fara garantii si fara giranti, o gasim la IFN-urile ce ofera credite rapide la domiciliu. Cu doar doua acte poti obtine suma de bani dorita, iar aceasta suma de bani iti va fi adusa direct la tine acasa de un reprezentant al institutiei la care te-ai imprumutat.

Accesarea acestor imprumuturi la domiciliu se face de regula online, insa, veti avea la dispozitie si un telefon la care puteti solicita informatiile dorite, asa ca, daca nu sunteti un familiarizat al calculatorului, puteti solicita ajutorul societatii de la care doriti sa va imprumutati.

Acest serviciu, optional pentru multe dintre IFN-uri, si anume, cel de creditare la domiciliu, inseamna ca un reprezentant al institutiei financiare sa se deplaseze la tine a domiciliu pentru a-ti furniza informatiile necesare si pentru a te ajuta in completarea dosarului de crdit.

Astfel de credite au de regula o rambursare saptamanala, iar ratele sunt colectate tot de la tine de acasa, prin deplasarea unui reprezentant al IFN-ului.

Societati nebancare ce acorda credite la domiciliu:

1. Provident - una dintre primele IFN-uri ce a avut in portofoliu acest serviciu de creditare la domiciliu. De la Provident poti imprumuta mai nou sume de pana la 10.000 de lei, iar daca te grabesti foarte tare si daca ai nevoie de o suma mai mica de bani pe termen foarte scurt, poti apela la noul lor produs de creditare - imprumutul extra scurt. Provident ofera credite rapide la domiciliu, serviciu contra-cost. Un avantaj major ce vine odata cu acest serviciu de creditare la domiciliu, este acela ca banii iti vine acasa in 48 de ore. Actele solicitate de Provident pentru acordarea unui credit sunt: buletinul de identitate si o dovada de venit (fluturas de salariu ori cupon de pensie).

2. Ferratum ofera si ei un imprumut fara acte la domiciliu, produs financiar ce-ti permite sa nu parasesti locuinta pentru a solicita un credit. Pentru acesta, Ferratum solicita doar datele din buletin. Creditul fara acte de la domiciliu oferit de cei de la Ferratum se poate obtine online sau prin SMS si poate fi solicitat de oriunde.

3. Avantaj Expert Credit ofera creditul la domiciliu, prin care poti accesa o suma de bani direct de acasa, iar banii ii primesti acasa la tine. Ratele se incaseaza de doua ori pe luna, prin intermediul unui reprezentant Avantaj, la domiciliul tau. Nu trebuie sa detii un cont bancar, iar acest serviciu nu implica costuri suplimentare, insa, este restrictionat de aria de acoperire a societatii. Pentru accesare aveti nevoie de adeverinta de salariu, copie dupa buletin si factura de utilitati.

4. BRD Finance - ofera la randul lor credite de nevoi personale la domiciliu. Avantajele acestor credite de la BRD Finance: raspun foarte rapid si dobanda fixa pe toata perioada de derulare a imprumutului, accesul comod si rapid la banii imprumutati, fie printr-un reprezentant MoneyGram, in termen de 3 zile lucratoare, fie de la o agentie, fie in contul tau bacar. Pentru accesare ai nevoie de buletin, adeverinta de salariu, adeverinta privind veniturile declarate autoritatilor fiscale si completarea formularului de credit.

5. Steiner Credit - ofera un imprumut la domiciliu, un serviciu ce-ti permite plata ratelor direct de la tine de acasa. Avantajele acestui imprumut la domiciliu: usurinta accesarii, rapiditate - obtii suma dorita la tine acasa in maxim 72 de ore de la accesare, siguranta, transparenta, eficienta si nu in ultimul rand discretie. Pentru solicitarea unui imprumut aveti nevoie de actul de identitate si de un document care sa-ti aeste veniturile.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA