Multe avantaje - un singur credit nebancar

Unicredit Consumer Financing ofera clientilor un credit nebancar avantajos


Daca nu stiati, Unicredit Consumer Financing este o Institutie Financiara Nebancara inscrisa in registrul BNR in 2008, deci, cu o experienta considerabila pe piata.

Ca orice IFN, si Unicredit Consumer Financing ofera clientilor credite nebancare. In fapt, aceasta societate nebancara este specializata in finantarea persoanelor fizice, iar in portofoliul ei se gasesc trei tipuri de credite: creditele de nevoi personale fara ipoteca, creditele in magazin precum si cele auto.

Creditul de nevoi personale sau cel de realizari personale cum este denumit el de societate, va ofera posibilitatea de a imprumuta sume de pana la 20.000 de euro, sume ce pot fi folosite pentru remobiliari, investii, excursii, etc. Acest credit de realizari personale fara ipoteca este oferit prin intermediul bancii Unicredit Tiriac Bank.


Pentru a-l obtine trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani, venituri de 450 de lei pentru pensionari, 650 de lei pentru angajatii cu studii superioare, 543 de lei pentru angajatii cu studii liceale si de 450 de lei pentru angajatii cu nivel de educatie incheiat la scoala generala. Pentru venitul minim, se poate imprumuta suma maxima de 6.500 lei. Important este ca sunt acceptate o gama larga de venituri pentru acordarea acestui credit de nevoi personale.

Creditul de nevoi personaole acordat in lei, are o dobanda fixa de: 15,2% pentru imprumuturile de la 1.500 la 6.000 lei, si respectiv de 13,7% pentru sumele cuprinse intre 6.000 si 90.000 lei.

Creditele acordate in lei au dobanda variabila si gasiti calculele aferente acestei dobanzi pe platforma online ucfin.ro.

Creditul in magazin se acorda in magazinele partere Unicredit Consumer Financing IFN, iar prin intermediul lui poti cumpara in mod rapid in rate obiectel dorite, in sume de pana la 30.000 lei. Cu acest credit poti cumpara: electrocasnice, mobila, articole de amenajari interioare, produse IT, echipament sportiv, etc. Pentru acest credit sunt acceptate o gama larga de venituri. Acest credit in magazin are doua variante: Mr. Turbo, un credit cu care poti cumpara tot ce-ti doresti in valoare de la 300 la 4500 lei, cu o dobanda anuala efectiva de 22%, si respectiv creditul "Potrivit", un credit cu care poti face astazi ce vroiai sa lasi pe maine. Acest credit potrivit are o dobanda anuala efectiva de 14,5%, si el iti poate aduce sume de bani cuprinse intre 4501 si 30.000 lei.

Pe langa aceste credite avantajoase, UniCredit Consumer Financing IFN va ofera si carduri: principal, premium si partener. Insa, puteti sa descoperiti singuri toate produse financiare aflate in portofoliul actual al acestui IFN.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA