Imprumuturi nebancare cu destinatii exotice

Iata si niste imprumuturi nebancare ce ne invita la vacante si la castiguri


Provident, are o promotie in derulare - promotia o "o vacanta de 2000 lei pe zi". Asadar, niste imprumuturi nebancare destinate relaxarii.

Poti castiga o vacanta de la Provident, si poti sa-ti petreci vara intr-un concediu binemeritat. Ce trebuie sa faci? Trebuie sa accesezi un credit simplu si rappid de la Provident si acest imprumut Provident iti poate aduce, prin tragere la sorti, una din cele 25 de vacante in Romania.

Pentru ca sa te bucuri de aceasta promotie de la Provident, trebuie sa accesezi un imprumut, deci, sume cuprinse intre 500 si 5000 de lei.

Vei avea nevoie de buletin de identitate care sa va certifice cetatenia romana si domiciliul in una din localitatile unde activeaza Provident, si de o dovada de venit (fluturas de salariu ori cupon de pensie) si de un eventual cont bancar unde sa primesti banii imprumutati.


Pentru a accesa un imprumut Provident, trebuie sa ai o varsta minima de 18 ani si un venit minim disponibil de 300 de lei. Imprumutul poate fi solicitat fie online, fie telefonic, fie prin SMS.

Revenind la promotia actuala de la Provident, prin care poti fi castigatorul unei vacante in Romania, trebuie sa stiti ca aceasta promotie se deruleaza intre 15 iunie si 19 iulie, iar pentru a participa, trebuie sa incheiati un contract de imprumut cu Provident.

Numele castigatoare ale promotiei "o vacanta de 2000 lei pe zi" vor fi facute publice pe platforma online www.provident.ro.

Dincolo de tentatia unui imprumut care iti poate aduce o suma de bani la indemana, exista si posibilitatea de a realiza ceva cu banii imprumutati. Iar din aceasta perspectiva, Provident vine cu idei pentru casa si gradina, cu sfaturi antreprenoriale, dar si cu sfaturi pentru vacanta.

Asadar, daca ai un plan in aceasta vara, poti sa il pui in aplicare cu imprumuturile nebancare de la Provident, si totodata iti poti rezolva si concediul dorit, participand la aceasta promotie atractiva.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto

Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016