Imprumuturi online nebancare 2015

Din ce in ce mai multe societati nebancare acorda imprumuturi online in 2015


Pentru ca tendinta este de crestere semnificativa a numarului de imprumuturi online nebancare in 2015, ne-am propus astazi sa analizam situatia generala a acestor produse financiara.

Cand situatia devine dificila, cand nevoie acuta de bani se transforma intr-o forma de disperare, oamenii cauta solutii in imprumuturile facile, iar cele nebancare sunt printre preferatele romanilor in ultima vreme.

In privinta bancilor, lucrile vor mai avea de asteptat in privinta acordarii de credite online, insa, progresul facut de banci in privinta acordarii este unul vizibil, asadar, ne putem astepta la niste conditii mai lejere de acordare si la facilitati in privinta accesarii.


Cat priveste creditele nebancare, lucrurile s-au schimbat foarte mult in ultimii ani. Daca acum 3-4 ani in urma, era problematic, daca nu chiar riscant, sa accesezi un imprumut online, astazi este la fel de sigur ca unul accesat direct la sediul institutiei. In definitiv, nu doar acordarea de credite online s-a imbunatatit, ci majoritatea serviciilor online din societate.

In fine, una peste alta, de acum nu mai este necesar drumul pana la sediul unui IFN, pentru ca majoritatea au pe platforma online proprie, solutii de accesare directe, prin completarea unor formulare si prin upload-area unor documente scanate. In general, accesarea unuor imprumuri online necesita upload-area documentelor scanate de venit si de identitate, adica adeverinta de venit si copie dupa buletin.

Creditele solicitate 100% online se nuumara printre preferatele clientilor, in special in perioadele cu cheltuieli ridicate, de genul sarbatorilor, perioadelor anterioare concediilor, etc.

Iata si cateva din cele mai tentante oferte de imprumuturi online in 2015:

- creditul C-net de la Cetelem - un credit 100% online, cu o dobanda avantajoasa;
- creditul pana la salariu de la Viva Credit - un credit 100% online, contractat pe termen scurt;
- Creditul Extra Simplu de la IFN Extra Finance - un credit acordat in baza actului de identitate si a unui extras de cont;
- Creditul fara adeverinta de venit de la Credius - cu o dobanda mai ridicata daca nu aduci adeverinta de venit, insa, pentru cei interesati, este o solutie optima.

Lista societatilor ce acorda astfel de imprumuturi online este lunga, insa, evident, dumneavoastra trebuie sa va orientati catre ceea ce va avantajeaza. Fiecare isi cunoaste prioritatile si necesarul. Spre exemplu, daca aveti nevoie de un credit de nevoi personale puteti alege Cetelem, daca vreti o suma mica de bani pana la salariu, puteti alege Viva Cerdit, etc.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?