Ai bani pentru reducerile ce se apropie?

Daca nu ai sursele financiare necesare, apeleaza la un imprumut


Stii ca se apropie o perioada cu reduceri masive, atat in magazinele online, cat si in cele stradale. Acesta este un motiv foarte bun sa ai bani in buzunar, mai ales daca ti-ai si propus sa-ti cumperi diverse obiecte.

Spre exemplu, poate vrei sa-ti cumperi un frigider nou sau un calculator, ori poate vrei sa-ti pui aer conditionat sau sa-ti cumperi un televizor nou. Toate costa, iar costurile depasesc in general veniturile unei familii medii din Romania, fapt ce determina oamenii sa apeleze la imprumuturi.

In acord cu aceste nevoi primavaratice, bancile vin cu produse specifice, in general credite de consum, care sa ofere oamenilor posibilitatea de a-si achizitiona obiectele dorite, chiar daca nu dispun de sumele de bani necesare.

Una din aceste variante de creditare ne-o ofera si Credit Europe Bank, prin intermediul celui mai cunoscut produs al sau - Cardul Avantaj.

Accesand Card Avantaj, poti sa obtii pana la 15 rate fara dobanda, iar acest lucru functioneaza in peste 10.000 de magazine partenere, deci, ai de unde alege. Pe langa acest credit necesar achizitionarii de produse, tu obtii un bonus la orice tranzactie, iar taxa de emitere este 0.

Obtinand un imprumut rapid te poti bucura de cumparaturi in rate fara dobanda, acest lucru fiind valabil pentru plata integrala a ratei lunare.

Avand deja o existenta in piata de peste 10 ani, Card Avantaj iti ofera posibilitatea de a cumpara in rate fara dobanda, atat in Romania cat si in strainatate.

Obtinerea unui Card Avantaj este conditionata de existenta documentatiei prin atestarea veniturilor personale. Mai precis, trebuie sa completezi doua documente: adeverinta de venit si declaratie privind veniturile din salarii. Aceste documente le gasesti pe platforma online cardavantaj.ro .

In aceasta perioada veti gasi la Card Avantaj si o promotie tentanta, valabila pana in data de 19,02.2015, prin care tu poti obtine sume de 60, 100 sau 150 de lei, daca-ti indrumi prietenii sa aplice pentru Card Avantaj. Dupa ce ei isi iau cardul de credit, tu obtii banii.

Haideti sa vedem si care sunt cele mai cunoscute magazine partenere Card Avantaj: Mobexpert, Adidas, Arsis, Orange, Praktiker, Obi, eMAG, Domo, Vodafone, Media Galaxy, Altex, Rompetrol, Casa Rusu, Romstal, Decathlon, Kika, Sephora, Otter, Baumax, etc 

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto