Imprumuturi online de nota 10!

Credite bancare oferite online cu o dobanda aniversara, avantajoasa


Creditele de nevoi personale oferite online de catre OTP Bank cu ocazia implinirii a 10 anisori, vin insotie de o dobanda foarte avantajoasa pentru clienti.

De exemplu, pentru un credit de 630 de lei, adica minimul pe care-l poti solicita, pe o perioada de sase luni, vei avea de plata lunar suma de 108 lei, adica o suma totala de 648 de lei. Ce inseamna asta? Inseamna o diverenta de 18 lei care inseamna dobanda efectiva aferenta respectivului imprumut. Aceasta suma se traduce printr-o dobanda anuala efectiva de 10,25%, adica o superoferta pentru un astfel de credit pe termen scurt.

Sa vedem si alta oferta: pentru 66.000 de lei, imprumutati pentru o perioada de 5 ani, adica maximul sumei pe care o poti accesa, rata lunara ajunge la valoarea de 1396 de lei, acest lucru traducandu-se printr-o dobanda anuala efectiva de 10,25%.

Aceste imprumuturi online de la OTP Bank pot fi aprobate in maxim 24 de ore de la data accesarii.

Nu se percep comisioane, iar pentru stabilirea gradului de indatorare sunt permise o gama larga de venituri.

O preaplicare online inseamna completarea unui formular simplu in care n-aveti decat trei rubrici mari si late: nume si prenume, adresa de e-mail si numarul de telefon.

Actele necesare acestui imprumut:

- buletinul de identitate;
- adeverinta de venit pe care o puteti download-a de pe platforma online OTP Bank (https://www.otp-credit.ro/pl/acte-necesare);
- mentiune adeverinta de venit, o gasiti la aceasti adresa;
- ultima factura de utilitati;
- documente justificative privind veniturile, de asemenea o puteti descarca de la aceeasi adresa de internet.

In concluzie, profita chiar acum de aceasta oferta aniversara si aplica pentru aceasta clasa de imprumuturi rapide online; au o dobanda mica avantajoasa.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA