Pagini

18 iulie 2014

Credite rapide online cu garantii mobiliare

Aplica online in mod sigur si rapid pentru un credit bancar standard cu garantii mobiliare de la Libra Internet Bank


Libra Internet Bank face parte din grupul american de investitii New Century Holdings din 2003, castigandu-si in timp increderea celor mai "mofturoase" societati din mediul de afaceri.

Pentru clientii persoane fizice, Libra Internet Bank ofera o serie de credite rapide cu garantii mobiliare ori imobiliare prin intermediul platformei online, adica completand un formular ce contine rubricile: nume, prenume, sucursala (o alegeti din lista pusa la dispozitie pe cea mai apropiata de locatia in care va aflati), adresa de email, telefon si mesajul solicitarii de imprumut. Trimiteti acest formular online si asteptati sa fiti contactat de banca. Daca vrei sa fi sunat instant, poti completa un formular online simplificat in care ai de introdus doar numele, telefonul, comentariul si un cont de validare si sa-l trimiteti si veti fi sunat in cel mai scurt timp posibil, de luni pana vineri intre orele 9 si 18.

Avantajele acestor credite rapide online:

- nu este nevoie de giranti ori de asigurare de viata;
- acordarea creditului se face in acord cu veniturile tale;
- nu trebuie sa justifici utilizarea banilor pe care ar urma sa-i primesti prin acesarea acestui imprumut;
- poti sa iei chiar mai multe credite, daca suma totala nu depaseste 120.000 lei.

Conditiile de eligibilitate:

- cetatean roman ori rezidenti cu domiciliul in Romania;
- garantie reala mobiliara;
- sa dispui de veniturile necesare pentru solicitarea unui credit, astfel incat sa nu depasesti gradul maxim de indatorare

Caracteristici credit:

- comision de analiza 0;
- comision uni de 40 de lei;
- dobanda ROBOR 3M + 10.03%
- dobanda fixa de 12,45;
- perioada de acordare de maxim 5 ani;
- comision de administrare 0
- comision de rambursare anticipata 0.

De exemplu, daca solicitati un credit de 80.000 lei, pe o perioada de 5 ani, valoarea totala pe care o veti plati este de 107.868 lei, valoarea ratei lunare fiind de 1.797 lei, la o dobanda anuala efectiva de 13,18 %.

Conform reprezentantilor Libra Internet Bank, creditele online acordate de banca sunt in crestere, iar acest lucru se datoreaza tocmai acestui sistem online de acordare al imprumuturilor, foarte simplu si rapid pentru clienti.

Faceți căutări pe acest blog