Pagini

4 mai 2014

Credite online de la Credit Agricole

Credite rapide de nevoi personale fara ipoteca de la Credit Agricole - "o banca pentru tine"


Credit Agricole ofera clientilor sau posibilitatea de a accesa online un credit de nevoi personale fara ipoteca, iar oferta se adreseaza persoanelor fizice, cetateni romani sau straini, rezidenti, ce au o varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani.

Imprumutul se acvorda in lei, pentru scopul definit de nume: nevoi personale nenominalizate. Valoarea imprumutului poate ajunge la 30.000 de euro, iar perioada de contractare de maxim 5 ani.

Pentru accesarea acestui credit, aveti nevoie de un venit minim acceptat lunar de 550 lei, gradul de indatorare putand urca pana la 64%.

Pentru accesarea acestui imprumut garantiile solicitate sunt urmatoarele:

- cesionarea salariului aplicantului de credit
- asigurare de viara
- obligatia de a aplica cu codebitor
- daca esti necasatorit, nu esti obligat sa aplici cu codebitor
- clientii casatori ce solicita imprumuturi mai mari de 7.500 de euro, trebuie sa ia ca si coedebitor sot/sotie.

Pentru creditul rapid de nevoi personale fara ipoteca de la Credite Gricole, poti aplica online, completand un formular. Rubricile pe care le veti gasi in cadrul acestui formular online, sunt urmatoarele:

- numele si prenumele;
- data nasterii
- telefonul fix (optional);
- telefonul mobil
- judet
- oras
- produsul financiar ales: prima casa, refinantare, nevoi personale cu ipoteca, nevoi personale fara ipoteca, descoperitul de cont, credite ipotecare, depozit standard, depozit cu acumulare.
- venitul lunar net;
- email.

Dupa ce completati toate rubricile obligatorii ale formularului online de solicitare a unui credit rapid, apasati pe bunul "Trimiteti" si asteptati sa fiti contactati de un reprezentant al bancii.

Cat costa acest imprumut rapid online de la Credite Agricole?

Iata mai jos calculul bancii, cu specificatia ca rata dobanzii este variabila in functie de ROBOR (la 3 luni) plus marja bancii.


De asemenea, de retinut ca comisionul lunar de administrare este 0, comisionul de analiza dosar este 0, comisionul lunar de asigurare de viata este de 0,2003%, iar dobanda penalizatoare este de 10% peste dobanda contractuala.

Pentru a obtine acest credit, trebuie sa aveti o varsta cuprinsa intre 18 si 65 de ani si un domiciliu stabil.

Faceți căutări pe acest blog