Solicita online un imprumut pentru amenajarea locuintei

Un credit pentru amenajarea locuintei de la Leumi Bank iti poate aduce niste costuri foarte avantajoase si transparente


Daca ti-ai pus in gand sa-ti amenajezi locuinta, Bank Leumi te poate ajuta oricand doresti, oferindu-ti un credit avantajos, cu niste costuri transparente, cu optiuni flexibile si posibilitate de rambursare in acord cu posibilitatile tale financiare.

Pentru inceput trebuie sa spunem ca este un credit destinat amenajarii locuintei, ori pentru refinantarea unui credit anterior contractat in exact acelasi scop.

Un astfel de imprumut se acorda pe o perioada de maxim 30 de ani, in lei sau euro, cu o valore pana la 100% din valoarea investitiei.

Dobanda unui astfel de imprumut oferit de Leumi Bank este una foarte atractiva: discutam de o dobanda anuala efectiva de 6,39% pentru imprumutul in lei si de 6,36% pentru cel in euro. Pentru un imprumut de 200.000 de lei pe o perioada de 30 de ani, rata lunara este in lei de 1.212 lei, iar in euro de 302.

Actele necesare accesarii acestui credit de amenajare a locuintei:

- adeverinta de venit;
- buletinul de identitate;
- cerere de credit tip;
- documente referitoare la imobilul cu care se garanteaza imprumutul;

Daca poti sa platesti inainte de scadenta imprumutul, o puteti face fara problema, iar daca doriti sa realizati singuri lucrarile, o puteti face, atata timp cat nu sunt implicate autorizatii de constructie si cat costul nu depaseste 50.000 de euro.

Acest imprumut poate fi folosit chiar si pentru a-ti instala o alimentare cu gaze, o instalatie de incalzire ori pentru a modifica unele vechi. Poti folosi bani de asemenea in modificarea ori schimbarea tamplariei, gardurilor ori acoperisului.

Pentru acest credit de amenajare trebuie sa indeplinesti o serie de conditii:
- sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani;
- sa faci dovada existentei unor venituri, fie din salarii, fie ca PFA, etc.

Accesarea online a imprumutului este una simpla, trebuie doar sa completezi un formular cu urmatoarele rubrici: nume, prenume, email, telefon, judet, intervalul orar in care doriti sa fiti contactat, un text de validare si click pe butonul "aplica acum".

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?