Credite online de nevoi personale

Aplicand online pentru creditele de nevoi personale de la Garanti Bank, primesti raspunsul pe loc


Cea mai simpla modalitate de accesare a unui credit de nevoi personale este cea online, varianta la care au inceput si unele banci sa adere in ultima perioada.

Este adevarat ca in timp Garanti Bank, prin actiunile sale, a iesit in fata prin adaptarea la situatie, prin oferte ce vin in intampinarea nevoilor clientilor sai, deci, a fost cumva in pas cu moda, daca doriti o exprimare mai libera.

Daca pana mai ieri serviciul online de acordare a creditelor era exclusiv folosit de Institutiile Financiare Nebancare, iata ca incep si bancile sa foloseasca acest serviciu pe partea de creditare.

Creditele de nevoi personale de la Garanti Bank, numite si iLoanU, reprezinta un mod confortabil de a solicita un imprumut si implicit reflecta un mod simplu si rapid de a obtine o suma de bani.

Sa vedem cum se procedeaza pentru a aplica online la un astfel de imprumut:

- pasul 1: introduci CNP si confirmi faptul ca esti de acord cu termenele si conditiile impuse de banca in legatura cu datele tale persobale;

- pasul 2: treci la selectarea tipului de credit: de consum, imobiliar, de consum cu garantie sau overdraft

- pentru exemplificare, am ales creditul de consum fara garanti, cu o suma de imprumutat de 5.000 lei, pe o perioada de 12 luni;

- am trecut la pasul 3, unde se solicita tipul actului de identitate, seria, nt de buletin, data emiterii, emis de, nationalitatea, prenume, nume, starea civila, tara, locul nasterii, prenumele tatalui, tara de resedinta, judet adresa de domiciliu, tip de locuinta, nr persoanelor avute in intretinere

- urmeaza pasul 4 in care se trece la angajare si contact

- ultimul este al 5-lea pas cel in care se introduc datele referitoare la venituri

Acesti 5 pasi reprezinta modalitatea simpla si rapida de a aplica pentru un credit online de la Garanti Bank. Dupa cum puteti observa, o asemenea formalitate nu poate sa dureze mai mult de 15 minute.

O motivatie indeajuns de buna pentru cei ce doresc sa aplice pentru un credit de nevoi personale in mod online, poate sa fie faptul ca, Garanti va ofera in aceasta primavara reduceri destul de insemnate la o gama larga de produse financiare.

Si pentru ca am ales in aceasta exemplificare a modului cum se poate accesa un credit de nevoi personale, in mod online, la Garanti Bank, iata si calculul efectuat cu ajutorul calculatorului online pentru suma de 5.000 lei (considerati a fi imprumutati pe o perioada de 12 luni), pe care aceasta banca vi-l pune la dispozitie:






Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?