Credite online nebancare in rate

Ofertele actuale ale IFN-urilor permit si rambursarea in rate a creditelor nebancare


Oferte de credite online nebancare in rate gasim indeosebi la acele IFN ce acorda credite pe perioade de cel putin trei luni.

Multe dintre IFN-urile ce acorda credite online au in portofoliu un singur produs, este vorba de microcredite, adica sume de bani oferite pe termen scurt de maxim 45 de zile (majoritatea limitandu-se la 30 de zile, adica din salariu in salariu).

Exista totusi in piata si institutii nebancare ce ofera credite online nebancare in rate, lunare ori saptamanale.
Dobanzile practicate pentru creditele in rate sunt mai mici decat cele practicate de IFN-uri pentru microcreditele acordate pe termen foarte scurt.

Conditiile de eligibilitate sunt insa mai restrictive decat cele ale microcreditelor.

Si aceste credite online nebancare in rate sunt permisive, insa, nu la fel de permisive ca microcreditele. Nici ele nu presupun garantii ori giranti, insa, este verificata mai atent bonitatea clientului, si de regula, nu sunt acceptati restantierii, cei inscrisi in BC ca rau-platnici.

Aceste imprumuturi in rate sunt acordate pe perioade de la trei luni la cinci ani, adica limita maxima a creditelor de nevoi personale acordate de banci.

Printre cele mai cunoscute IFN-uri ce practica astfel de credite online nebancare in rate amintim aici: Credius, BRD Finance, TBI Credit, Provident, Cetelem, etc.

Este adevarat ca institutiile nebancare mai inchid ochii la situatia din Biroul de Credit, insa, pentru acest lucru trebuie sa ai o bonitate superioara care sa-ti permita rambursarea creditului in bune conditii.

Exista mai multe variante variante de acordare a acestor credite in rate, de regula varianta online este cea mai utilizata, insa, exista la unele societati si posibilitatea de accesare prin telefon, daca clientul nu este la prima accesare si are deja un cont la respectiva firma. Mai exista si forma de accesare la domiciliul clientului, caz in care se plateste o suma suplimentara, drept cost pentru acest serviciu. Unele IFN-uri practica in continuare deplasarea la agentie a clientilor, insa, majoritatea merg pe accesarea online - la indemana si mult mai rapida.

Printre conditiile de eligibilitate impuse de IFN-uri la acordarea unor asemenea produse financiare in rate se numara:
- varsta
- venitul
- carte de identitate valabila
- cont bancar
- uneori si vechime in munca.

In ultimii doi ani s-a cam renuntat la solicitarea adeverintei de venit, si nu doar la IFN-uri, ci si la banci. Majoritatea lucreaza cu ANAF pentru inspectarea veniturilor clientilor, cu acordul expres al acestora.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA