Credite online fara adeverinta de venit

Poti solicita online un credit bancar pentru ca mai apoi sa-ti ridici banii cu buletinul de la agentia bancii


Daca ai nevoie de bani rapid si vrei sa obtii si o dobanda mica, poti apela la creditele online bancare fara adeverinta de venit. Trebuie sa stiti ca, deocamdata, nicio banca nu acorda credite 100% online, doar ofera posibilitatea completarii cererii de credit, pentru ca mai apoi, sa trebuiasca sa de deplasezi la o agentie a bancii pentru finalizarea procesului de creditare si pentru ridicarea sumei de bani dorite.

Una dintre bancile ce ofera posibilitatea completarii online a formularelor de imprumut este Idea::Bank.

Idea::Bank ofera clientilor doua tipuri de credite, anume, Idea::fast+ si Idea::selfie+, ambele credite pot fi accesate online, insa, pentru ambele, trebuie sa te deplasezi la o agentie a banci pentru a finaliza procesul de creditare.
Platforma online a Idea::Bank (o banca cu vizibilitate in piata financiara) poti sa dispui de calculatorul online de credite care-ti permite sa determini suma pe care o poti imprumuta in functie de veniturile tale curente si viitoare. Astfel, apeland la acest calculator de credite (denumit sugestiv de cei de la Idea::Bank - calculatorul de dorinte) poti completa online un simplu formular cu nume, CNP, telefon si e-mail, urmand sa fi contactat de un reprezentant al bancii care iti va prezenta pe larg oferta.

Iata si cateva calcule efectuate cu calculatorul cu dorinte:

- pentru o suma de 5.000 de lei imprumutata pentru 5 ani, rata lunara este de 126 de lei;
- pentru o suma de 10.000 de lei contractata pentru 5 ani, rata lunara ajunge la 252 de lei;
- pentru 15.000 de lei imprumutati pentru 5 ani, rata lunara ajunge la 378 de lei;
- pentru suma de 40.000 de lei, contractata pentru 5 ani, rata lunara este de 775 de lei;
- pentru suma maxima de 100.000 de lei imprumutata pe o perioada de maxim 5 ani, rata lunara are o valoare de 1.938 de lei.

Pentru orice credit bancar de la Idea::Bank, veniturile iti pot fi verificate la ANAF, diminuand astfel timpii de acordare. Acest lucru este valabil doar in cazul persoanelor ce obtin venituri din salarii ori pensii.

Pentru ridicarea banilor, trebuie sa te deplasezi cu buletinul o cea mai apropiata sucursala Idea::Bank.

Costurile acestor credite de nevoi personale fara adeverinta de venit sunt reduse. Dobanda anuala efectiva este calculata ca suma intre ROBOR la 3 luni si un procent de 5% marja fixa. Nu exista comision de analiza, iar prima de asigurare este unica si are o valoare de 7,5% din valoarea creditului.

Creditul se acorda pe perioade de la 6 luni la 5 ani. Pentru a-l accesa trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani. De asemenea, ai nevoie de venituri in cuantum de 1.000 de lei de persoana pentru cei ce locuiesc in Bucuresti, ori 800 de lei pentru cei ce locuiesc in restul tarii, ori de 2.000 de lei per familie.

Rambursarea creditului se face folosind aplicatia de internet banking de la idea::Bank, la orice sucursala Idea::Bank ori la un terminal ZebraPay.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto

Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016