Pagini

5 august 2017

Credite urgente pentru nevoi medicale

Pentru servicii medicale de calitate, poti apela la un credit specializat


Daca ai nevoie de bani pentru a beneficia de servicii medicale de calitate, poti apela la un credit de nevoi personale specializat de la Garanti Credite de consum.

Garanti Credite de consum a dezvoltat o serie de parteneriate, parteneriate prin intermediul carora poti obtine finantare pentru a dispune de servicii medicale de calitate.

Pentru a avea grija de sanatatea ta, trebuie sa ai la dispozitie sumele de bani necesare unui serviciu medical calitativ superior.
Avantajele creditului pentru servicii medicale:
- poti obtine sume de bani de pana la 50.000 de lei pentru servicii medicale de la partenerii Garanti Credite de consum.
- poti sa te imprumuti pe perioade de la 12 la 60 de luni
- rata este fixa pe toata perioada de derulare a imprumutului
- fiind in lei, creditul nu va fi afectat de fluctuatiile de schimb valutar
- varsta incadrabila este intre 21 si 69 de ani, in interiorul contractului de credit
- exista si o asigurare in caz de somaj ori invaliditate.

Actele necesare accesarii unui credit pentru servicii medicale:
- copie dupa buletin, factura telefon mobil, acord interogare baza de date ANAF - in cazul salariatilor
- copie dupa buletin, ultimul talon de pensie, decizie de pensionare - in cazul pensionarilor
- copie dupa buletin, factura de telefon mobil, decizia de impunere pe ultimul an, autorizatia de libera practica, certificat de inregistrare fiscala, copie dupa registrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni - in cazul PFA-urilor.

Exemplu de calcul: pentru un imprumut de 25.000 de lei contract pentru 5 ani, rata lunara fixa va fi de 686,97 lei, iar suma totala de plata ajunge la 41.218,26 lei.

Partenerii medicali ai Garanti Credite de consum: MetropolitanHospital, Dr. leahu, 24/7dental, Intelident, Swiss ecodent clinic, Dentanima, Dental one, velvet Dental, NeoLife, Amethyst, Euromedic, Cardiolife, ProEstetica, Florin Ioan Balanica, Intermedicas, Wellborn, Gynecoland, Future Healt, Marie Stopes, dr. Cervatiuc, Favorit dental clinic.