Credite rapide Zaplo si pentru restantieri

Daca ai avut restante la alte credite si esti inscris in BC, poti accesa un imprumut nebancar oferit de Zaplo


Zaplo ofera credite rapide pentru restantieri atunci cand ai nevoie de bani.

Pentru a solicita un astfel de credit urgent, trebuie sa contactezi IFN=ul, fie online, accesand platforma societatii nebancare, fie telefonic.

Daca iti lipsesc banii necesari pentru a-ti pune in aplicare planurile, poti apela la un imprumut rapid pe termen scurt oferit de Zaplo.

Poti sa dispui imediat de suma de bani dorita. Cand ai o urgenta medicala, cand ai o amenda, cand ai restante la intretinere, cand ti s-a stricat centrala ori aerul  conditionat, poti apela la un astfel de imprumut cu valoare mica pe termen scurt. Aceste imprumuturi nu sunt indicate a fi accesate in rezolvarea unor dificultati financiare pe termen lung. Nu este bine sa imprumutati bani pentru distractii (jocuri de noroc, cumparaturi inutile, vacante pe care nu ti le permiti, etc).
Inainte sa te hotarati sa contractezi un imprumut este bine sa-ti analizezi situatia financiara, sa-ti evaluezi riscurile. In acest fel vei avea un atuu in fata dificultatilor financiare, contracarandu-le din fasa, cum se zice.

Daca ai luat decizia sa apelezi la astfel de credite rapide pentru restantieri, este bine sa stii ca ele au dobanzi destul de ridicate, deci, chiar este indicat sa stii exact daca ele te vor ajuta, ori vei ajugen, imprumutandu-te, sa te afunzi si  mai adanc in datorii.

Accesarea unui credit de nevoi personale de la Zaplo, o poti face online, simplu si rapid. Pentru prima accesare ai costuri 0, practic nu se percepe dobanda la accesare. Selectand suma dorita si perioada de contractare, poti sa treci peste primul pas de solicitare a unui imprumut online. Datele personale si informatiile referitoare la venitul tau si cheltuielile lunare iti vor fi solicitate de asemenea, la urmatorul pas. Urmeaza sa alegi modul in care doresti sa primesti banii, fie prin transfer bancar, fie prin ridicare de la o unitate CEC Bank.

Actele necesare pentru un imprumut Zaplo: buletinul de identitate si documentele de venit. Documentul aferent venitului: adeverinta de venit pentru ultima luna, talon de pensie, fluturas de salariu pentru ultima luna, extrasul de cont pe ultima luna, in cazul unor venituri suplimentare, trebuie sa justificati veniturile prin urmatoarele documente la alegere: fisa fiscala, extras de cont pentru ultima luna a anlui anterior.

Inainte de accesare, trebuie sa-ti deschizi un cont pe platforma zaplo.ro. Dupa ce te loghezi in contul tau de pe platforma online a IFN-ului, treci la accesare, urmarind algoritmul desris clar pe platforma, si sintetizat si de noi anterior.

Daca nu doresti sa utiliezi varianta online de accesare, poti sa suni la nr de telefon Zaplo 031 229 51 11, programul este de luni pana vineri de la 9 la 19, ori sa trimiti un mesaj la email-ul info@zaplo.ro.

Dupa ce accesezi un imprumut, urmeaza sa rambursezi creditul. Poti s-o faci prin transfer bancar direct din contul tau.

Suma maxima pe care o poti solicita este 1500 de lei pentru o perioada de 30 de zile.

Pentru a vi se acorda un astfel de credit, trebuie sa fiti adult si rezident in Romania.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto