Postări

Se afișează postări din ianuarie, 2016

Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016

Credite rapide pentru datornici in 2016: conditii, oferte, costuri. Orice acumulare de datorii generate in rambursarea unui credit va fi raportata de catre institutia financiara, fie ea banca ori IFN, catre Biroul de Credit. Astfel, daca intarzii in achitarea ratelor unui imprumut, atat bancile (cu conditii mult mai drastice) cat si IFN-urile te vor raporta la Biroul de Credit si vei fi considerat de atunci inainte ca rau-platnic, ca restantier. Urmarea va fi ca, pret de 4 ani, vei aparea pe lista neagra a Biroului de Credit cu restante, iar celelalte Institutii Financiare iti vor interzice accesul la un nou imprumut. Cei ce au intarzieri mai mari de 30 de zile la plata ratelor (considerate de la data scadenta), sunt automat inscrisi in Biroul de Credit.

Cele mai ieftine imprumuturi nebancare

Care sunt cele mai ieftine imprumuturi nebancare din piata? O intrebare pe care si-o pun multi legata de imprumuturi nebancare, este care arr fi cele mai accesibile oferta ca pret. Ei bine, chiar daca nu va vine sa credeti, puteti sa afirmam nu numai ca sunt si imprumuturi nebancare ieftine, ci si ca sunt unele mai ieftine decat credite nebancare de nevoi personale. Este vorba despre imprumuturile acordate de IFN-uri pentru clientii noi, adica la prima acordare, produse cu dobanda 0. Aceste oferte de imprumuturi nebancare cu dobanda 0 incep sa se indeseasca in piata. Chiar daca veti considera ca este un truc, o placaleala cum se zice la romani, totusi, nu este nimic de acest gen la mijloc. Nu sunt costuri ascunse, comisioane diverse, etc. Asadar, noi vorbim de niste oferte de imprumuturi nebancare prin intermediul carora obtii o suma de bani, iar la momentul rambursarii, platesti aceeasi suma de bani, fara alte costuri suplimentare.

Credit rapid online bancar 2016

Idea::fast credit - cel mai rapid credit bancar din 2016, accesibil online O oferta foarte tentanta de credite rapide online 2016 ne vine din partea unei banci (neasteptat), este vorba de Idea::fast credit - produs oferit de Idea::Bank. Asadar, va aducem o informatie nou-nouta in privinta posibilitatii de a accesa un credit rapid online ieftin, pentru nevoi imediate si planuri mari. Idea::Bank pune la dispozitia clientilor prin intermediul acestui credit sume de pana la 10.000 de lei ce pot fi accesate rapid.