Imprumuturi nebancare 2017

Cum va arata piata imprumuturilor nebancare in 2017? Se scumpesc creditele?


Cu siguranta vor fi mult mai usor de accesat aceste imprumuturi nebancare in 2017.

Experienta ne-a aratat ca de la an la an, imprumuturile nebancare au devenit tot mai facile. Mai mult de atat, au inceput sa se si diferentieze pe tipuri de costuri si eligibilitati.

Daca acum cativa ani in urma erau doar cateva IFN-uri ce acordau credite relativ rapide - maximum cred ca se mergea pana la 48 de ore, azi deja s-au atins adevarate recorduri. Poti sa accesezi un credit si sa obtii banii chiar si in doua ore. Asadar, avem de-a face cu imprumuturi nebancare instante aproape.
Ce va fi in 2017? Cu siguranta se va pastra trendul de simplificare a conditiilor de accesare, de micsorare al timpilor de acordare. Ce nu se va intampla? Cu siguranta nu se vor scumpi imprumuturile nebancare. Dimpotriva! Tendinta este de ieftinire, iar acest lucru poate fi usor inteles prin faptul ca, in ultima vreme au aparut pe piata multe IFN-uri ce ofera credite rapide cu valoare mica - microcredite.

Ne asteptam sa mai apara si in 2017 IFN-uri ce acorda imprumuturi nebancare in conditii permisive, de aceea nu credem ca este posibil o scumpire a acestor produse financiare.

Cu siguranta un element de noutate al anului 2017 in privinta imprumuturilor nebancare va fi o mai mare patrundere a acestora in mediul de vanzari online. Cel putin asta este tendinta, tinand cont de cresterile subtantiale inregistrare in volumul vanzarilor online din Romania.

S-ar putea de asemenea ca in privinta acestor imprumuturi nebancare 2017 sa se mai schimbe ceva, anume, sa apara o mai mare permisivitate la acordare vis-a-vis de statutul de restantier si de scoringul din Biroul de Credit. Dar, asta depinde si de felul in care vor evolua conditiile de eligibilitate la banci. Stim cu totii ca anul precedent bancile au facut un pas foarte mare in privinta conditiilor de accesare. Acordul dintre banci si ANAF a simplificat foarte mult procesul de acordare al creditelor, astfel ca, s-a ajuns la acordarea in aceeasi zi a creditului bancar. Adica, s-a ajuns la a concura cu IFN-urile pe intervalul de acordare. Asadar, daca timpii de acordare incep sa fie asemenatori, nu mai ramane decat sa se stabileasca un alt grad de eligibilitate pentru IFN-uri in raport cu bancile, asta daca vor sa ramana ca principal concurent in categoria de imprumuturi urgente.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto