Credite rapide cu garantie auto

Pentru posesorii de autoturisme, Claret Euro Credit ofera credite rapide pe 12 luni


Exista situatii dificile in viata, cand apelam la modalitati mai putin specifice de a face rost de bani. Unele dintre aceste modalitati pot fi catalogate chiar drept nonconformiste, tinand cont de felul nostru de a percepe anumite informatii.

Spre exemplu, pe piata din Romania inca nu si-a facut prezenta intr-o asemenea masura ca in afara, aceste credite rapide cu garantie auto. Pe piata financiara occidentala, creditele cu garantie auto sunt la mare cautare, la fel ca si celelalte produse cu caracter facil, de tipul microcreditelor - multe dintre ele cunoscute la noi ca 'imprumuturi rapide cu buletinul' ori 'credite rapide online'. 
Revenind la oferta celor de la Claret Euro Credit, va informa ca produsul lor numit Credit rapid pentru posesorii de autoturisme cu garantie auto se adreseaza persoanelor fizice ce detin un autoturism in proprietate.

Avantajul este ca acest credit nu tine cont de faptul ca unii clienti au un istoric negativ ori ca sunt inscrisi in Biroul de Credite ca restantieri.

Costurile creditului cu garantie auto de la Claret Euro Credit sunt fixe inca de la inceput, astfel ca, putin probabil sa ai suprize din acest punct de vedere.

Alte avantaje mentionate de Claret Euro Credit:
- masina ramane la tine pe perioada de derulare a imprumutului
- primesti polita full casco gratuit.

Creditul poate fi obtinut pe o perioada de 12 luni, insa, daca iti doresti poti creste aceasta perioada la 60 de luni.

DAE este de maxim 122,83%.

Iata si un exemplu de calcul: pentru un credit cu garantie auto, de 10.000 de lei, contractat pe o perioada de 60 de luni, cu dobanda fixa de 60% pe an, comisionul de administare are valoarea de 400 lei, iar DAE ajunge la 84,75%, rata lunara fiind de 527,5 lei. Total de plata va ajunge la sfarsitul contractului de 31.670,70 lei.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto