Credit rapid de nevoi personale pentru rau-platnici

Celor inscrisi in BC ca rau-platnici, unele IFN-uri le acorda credite rapide pe termen scurt


Exista variante de imprumuturi rapide si pentru persoanele inscrise in Biroul de Credite ca restantieri, ca rau-platnici. Ofertele de creditare pentru restantieri vin dinspre Institutiile Financiare Nebancare, si sunt de regula credite mici, acordate pe termen scurte, cu dobanzi destul de ridicate.

Accesarea acestor credite rapide de nevoi personale pentru restantieri se face de regula exclusiv online, cu acte putine, si fara adeverinta de venit. Clientii trebuie totusi sa-si demonostreze bonitatea, astfel ca li se solicita de cele mai multe ori un extras de cont, din care trebuie sa reiasa ca le intra in cont regulat niste sume de bani.
Accesarea acestor credite rapide pentru rau-platnici reprezinta o simpla formalitate, tinand cont ca, in mai putin de 10 minute, poti sa incarci niste documente scanate, poti sa completezi formularele de credit puse la dispozitie de IFN si eventual sa-ti deschizi un cont pe platforma IFN-ului. Aprobarea dureaza putin. Odata ce ti-a fost aprobat creditul, banii iti sunt livrati in contul bancar, simplu si fara batai de cap.

In vreme ce unele IFN-uri solicita documente multiple pentru acordarea unui credit de nevoi personale (unele apropiindu-se vertiginos de procesul de creditare specific bancilor), alte IFN-uri recurg la o abordare mult mai rapida si mai simpla. Aceste IFN-uri din ultima categorie sunt si cele care acorda credite rapide rau-platnicilor. Si apoi, de ce nu, pana la urma, daca esti inscris in Biroul de Credite ca restantieri, nu inseamna ca nu o sa-si rambursezi creditul. Unele persoane au avut pur si simplu ghinion atunci cand au fost raportate la Biroul de Credite. Exista mereu in viata situatii dificile, nepravazute: omul putea sa-si piarda locul de munca, ori sa i se diminueaza foarte mult veniturile, putea sa-i moara o persoana apropiata si sa-i fie destabilizat bugetul, etc. Oricare din aceste situatii te-ar fi putut duce catre raportarea la Biroul de Credite, daca ajungeai sa nu-ti platesti la timp rata creditului. Deci, putea sa ajungi si tu restantier si inscris in Biroul de Credite, chiar daca nu esti o persoana necisnstita, chiar daca esti un om de buna credinta, care-si respecta angajamentele.

Iata si cateva din societatile nebancare care acorda credite rapide restantierilor, celor inscrisi in Biroul de Credite ca rau-platnici:

1. Viva Credit - cu al ei credit pana la salariu. Oferta lor este valabila si persoanelor inscrise in BC. Chiar daca suma pe care o poti solicita este redusa, totusi, ai posibilitatea sa accesezi un imprumut in conditii lejere. Ba mai mult de atat, prima accesare are dobanda 0. De la a doua in sus, dobanda este de 1,2% pe zi. Cei de la Viva Credit ofera credite 100% online.

2. Extra Simplu - o alta societate nebancara ce are oferte si pentru cei inscrisi in BC. De la Extra Simplu poti imprumuta pana la 2.000 de lei, cu dobanda de 1,2% pe ai, fara garantii si fara batai de cap. procesul de accesare este lejer si se desfasoara online.

3. Ferratum - un IFN care de asemenea poti sa apelezi daca esti restantier. De la ei poti imprumuta o suma de maxim 1.400 de lei, insa pentru prima accesare nu poti solicita mai mult de 250 de lei. DAE-ul este ridicat si aici, deci, trebuie sa-ti analizezi bine situatia financiara inainte de a te imprumuta. Poti sa apelezi la Ferratum chiar daca esti pensionar. Totul este sa ai minim 24 de ani.

4. Credit Fix - de la ei poti imprumuta maxim 1.500 de lei, cu o dobanda de 1,2% pe zi. Accesarea este rapida si se executa online. Nu este nevoie de garantii ori giranti.Procesul este unul lejer, la indemana.

Majoritatea acestor IFN-uri ce acorda credite rapide online pentru restantieri vin cu o facilitate destul de buna, anume aceea ca primul credit este gratuit - dobanda la primul credit este 0. Este adevarat ca nu poti impruma sume prea mari, dar, oricum fiind intr-o situatie financiara precare, numai o indatorare excesiva nu ti-ar trebui.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto