Imprumuturi nebancare fixe

Suma fixa, dobanda fixa, rate fixe - acestea sunt aspectele pozitive ale acestor imprumuturi nebancare


Chiar daca aparent, imprumuturi nebancare fixe, nu inseamna foarte multe, pentru cei patiti cu dobanzile variabile, cu costurile moficiate peste noapte, reprezinta ceva foarte important.

Cand ai luat un imprumut si ai platit initial o rata, dupa care, in cativa ani rata respectiva ti s-a dublat, cu siguranta cand vei mai dori un credit vei fi mai atent la conditii si costuri.

Ei bine, aspectul pozitiv pe care-l urmaresc multi clienti si care de altfel ii si atrag pe multi, reprezinta costurile fixe ale imprumuturilor nebancare. Pentru ca, IFN-urile ofera sume de bani imprumut, cu dobanda fixa, cu rate fixe, comisioanele fiind in cele mai multe cazuri inexistente, oamenii sunt mult mai receptivi si increzatori. Si apoi, nu este nimic de blamat ca vrei sa stii cu siguranta ce vei avea de plata peste un an ori doi si ca nu vei ajunge in situatia sa nu mai ai cum sa-ti achiti datoria, pentru ca rata ti s-a dublat.
Si nu doar ratele variabile genereaza aceasta imposibilitate de neplata a ratelor, dar si variatiile de curs valutar. Insa, si in cazul riscului valutar, nu exista riscuri asociate imprumuturilor nebancare pentru ca, produsele oferite de IFN-uri sunt acordate in marea lor majoritate in moneda nationala.

Iata cateva din societatile nebancare ce acorda imprumuturi in lei cu rate fixe, fara costuri variabile:

1. Provident - o societate cu mare vizibilitate in piata, ofera credite cu rambursare saptamana ori lunara. Sumele ce pot fi accesate de la Provident pot varia intre 500 si 10.000 de lei. Dupa cum va spuneam, costurile practicate de cei de la Provident pentru ale lor imprumuturi nebancare sunt fixe si sunt acordate responsabil. Noi am apreciat informatiile detaliate despre acordarea creditelor si despre tot ce implica acest proces. Provident este societatea specilizata in acordarea de credite la domiciliu, produse facile cu care s-a si facut cunoscuta in piata, pentru ca a dat posibilitatea unor oameni sa aiba acces la un imprumut, posibilitate pe care altminteri n-ar fi avut-o.

2. Cetelem - liderul pe piata creditelor de consum din Romana, in topul IFN-urile ce acorda cardurile de credit cu meste 1,5 milioane de clienti. Sumele pe care le poti imprumuta de la Cetelem pot fi foarte mari, in functie de venitul tau lunar, adica de posibilitatea ta de rambursare. Pe deasupra, cei de la Cetelem practica si niste dobanzi accesibile, similare cu ale bancilor comerciale pe aceleasi produse de creditare. Evident, acestor costuri mici le sunt asociate si niste conditii de eligiblitate mai putin accesibile, similare cu cele practicate de bancile comerciale.

3. BRD Finance - un IFN ce face parte dintr-un mare grup financiar alaturi de renumita banca BRD - Groupe Societe Generale. BRD Finance ofera o gama diversificata de imprumuturi nebancare, cu dobanzi avantajoase si costuri foarte clar definite. BRD Finance ofera credite la domiciliu online ori la domiciliu, in mod simplu, flexibil si comod.  Spre exemplu, pentru creditul de nevoi personale Super Util, dobanda anuala fixa este de 7%, iar DAE0ul este de 19,67%.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto