Credite simple pentru nevoi urgente

Este greu sa faci rost de bani urgent? Simplu Credit ne dovedeste contrariul!


La Simplu Credit veti gasi credite de nevoi personale cu accesare urgenta a banilor, indiferent de destinatia acestora.

Fie ca doresti bani rapid pentru o urgenta medicala, pentru studii, vacanta ori achizitia de mobila, electrocasnice, cei de la Simplu Credit iti pun la dispozitie un imprumut accesibil, fara batai de cap.

Finantarea se face pentru persoanele cu varsta intre 21 si 70 de ani, cu conditia sa ai o vechime de 3 luni in munca, la ultimul angajator, si sa detii un venit net lunar de minim 500 lei.
Simplu ca buna ziua, nu? Cei de la Simplu Credit, ofera, zicem noi, un produs corect, ce are la baza cerinte adecvate creditului oferit. Astfel, pentru un credit de nevoi personale, documentele solicitate sunt urmatoarele: informatii despre venit (adeverinta tip o puteti downloada direct de pe platforma online a IFN-ului), acord Biroul de Credite (o gasiti tot pe platforma online www.simplucredit.ro/documente-utile), documente de identitate (BI/CI). Pentru pensionari se solicita talonul de pensie.

Trimiterea documentelor se poate realiza prin efectuarea unor scanuri dupa acestea si incarcarea pe internet, catre adresa office@simplucredit.ro, ori puteti trimite direct la FAX: 0214048292.

Simplu, flexibil, corect si extrem de rapid, puteti dispune astfel de suma de bani dorita, fara prrea multe batai de cap.

Sumele de bani pe care le puteti astfel accesa pot urca pana la 10.000 de lei, pe perioade de la 6 la 36 de luni. Avantajos este si faptul ca platesti rate fixe, pe toata perioada de derulare a contractului de imprumut. Nu esti afectat de cursul valutar, pentru ca, creditul iti este acordat in lei.

Iata si cateva exemple de calcul:

- pentru un venit lunar net de 1.000 de lei, daca doresti un imprumut de 2000 de lei, pentru 12 luni, vei avea de plata o rata lunara de 207,17 lei, iar comisionul de acordare este de 200 de lei. In acest caz, DAE este de 40,91%.

- daca ai un venit lunar de 3.000 lei, si doresti sa imprumuti 10.000 de lei, pentru o perioada de 36 de luni, vei avea de platit o rata lunara fixa de 436,13 lei, un comision de acordare de 330 lei, iar DAE-ul in acest caz are valoarea de 40,91%.

Trebuie sa mai stiti ca cei de la Simplu Credit acorda creditele in functie de profilul individual al clientului, evident tinand cont de capacitatea de plata si de buna-credinta a clientului de pana in prezent legata de alte credite accesate.

In cazul intarzierii la plata, cei de la Simplu Credit, solicita penalitati de pana la 0,4%/zi din sumele datorate (exclusiv dobanda).

Va mai informam ca din ce am citit noi, parerile celor ce au apelat la Simplu Credit sunt in general pozitive si aparent este destul de lejer sa imprumuti de la acest IFN, daca indeplinesti conditiile lor de eligibilitate.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto