Imprumuturi nebancare cu loc de munca

Cele mai sigure imprumuturi nebancare cu loc de munca sunt cele acordare de CAR-uri.


Daca va intrebati ce se mai intampla cu CAR-urile, aflati ca ele ofera mai nou "imprumuturi nebancare". Da, da, ati auzit bine, de ceva vreme, CAR-urile sunt si ele catalogate drept IFN-uri, iar produsele lor poarta numele de imprumuturi nebancare.

Pentru ca am tot vorbit de cele mai rapide cai de a face rost de o suma de bani de la IFN, trebuie sa recunoastem ca am cam lasat la o parte aceasta modalitate de sigura de imprumut - C.A.R.-urile.

Chiar daca pareau perimate, aflati ca nu, CAR-urile exista si in prezent si sunt destul de numeroase.
Haideti sa vedem si cateva exemple elocvente de CAR-uri, cu renume deja pe piata financiara din Romania:

CAR Faur IFN - este o societate nebancara ce se adreseaza indeosebi persoanelor angajate din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Ialomita, teleorman si Calarasi. Imprumuturile se acorda simplu, dobanzile sunt atractive, iar aprobarea se face in functie de bonitatea clientului, adica de posibiilitatea de rambursare a acestuia.

CAR RATB - este o Casa de Ajutor Reciproc ce se adreseaza exclusiv personalului angajat al Regiei Autonome de Transport Bucuresti. Si ea este la randu-i o Institutie Financiara Nebancara (prescurtat IFN) ce acorda imprumuturi nebancare. Interesant este ca la CAR RATB gasim 3 tipuri de imprumuturi: tradional, ocazional si de nevoi urgente.

CARP Omenia - o Casa de Ajutor Reciproc a pensionarilor - acorda la randu-i imprumuturi nebancare cu rambursarea intre 6 si 24 de luni, in baza unui carnet de membru cu cotizatiile la zi, a buletinului si a celului mai recent talon de pensie.




Astfel de societati intalnim aproape in orice domeniu de activitateL invatamant, politie, CFR, etc.

Toate aceste Case de Ajutor Reciproc functioneaza cu contributiile din partea membrilor, iar ca sa apelezi la ele, trebuie sa fi inscris ca membru. Deci, poti sa soliciti imprumuturi nebancare de la CAR daca esti membru cotizant al respectivei Case de Ajutor Reciproc.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto