Imprumuturi rapide cu si fara ipoteca

O varianta accesibila de finantare este cea oferita de IFN Extra Finance, o societate nebancare ce ofera imprumuturi rapide cu si fara ipoteca


Variante optime de finantare gasiti si la IFN-uri, de aceea va invitam sa va informati temeinic inainte de a accesa un credit, sa nu plecati cu idei preconcepute despre costuri si conditii de accesare.

IFN Extra Finance este o societate nebancara cu o experienta buna in piata, fiind infiintata in 2009 si inregistrata la BNR in acelasi an. Acest IFN ofera credite pentru persoane fizice si juridice.

Creditele pentru persoanele fizice sunt de tip "nevoi personale" cu sau fara ipoteca, iar pentru persoanele juridice sunt accesibile finantarile de tip factoring si scontare.
In categoria finantarilor pentru persoanele fizice, regasim la IFN Extra Finance, urmatoarele tipuri de oferte:

- creditul pentru nevoi personale ce poate fi obtinut cu ipoteca, daca detii o casa in Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, etc. Acest credit iti poate aduce sume de maxim 100.000 de lei, pe periaode de maxim 5 ani. Dobanda este fixa, rata acesteia fiind de 36% pe an, calculata lunar din sold. Pentru accesare ai nevoie de: act de identitate pentru tine si pentru garat, daca e cazul, acte de proprietate pentru ipoteca si un extras de cont bancar unde ti se vor vira banii imprumutati.

- creditul pentru refinantare este un produs ce se adreseaza persoanelor cu credite garantate cu ipoteca imobiliara aflate in derulare la banci ori la IFN-uri. Durata acestui imprumut este de maxim 5 ani, cu o rata a dobanzii fixa de 36% pe an. Plafonul maxim este pentru acest credit de refinantare de 100.000 euro.

- creditul pentru achizitie imobiliara se adresaza celor ce doresc achizitionarea unui imobil. In acest caz garantia se constitutie din imobil. Suma maxima ce poate fi accesata este de 100.000 euro, pe o perioada de maxim 5 ani.

- creditul Extra Simplu - este un produs din clasa imprumuturilor rapide, acordat pe termen scurt, de pana la maxim 30 de zile, in cuantum de maxim 2000 de lei. Acest imprumut se acorda online, completand formularele puse la dispozitie de IFN si upload-and copia scanatata dupa buletinul de identitate si o copie scanata dupa extrasul de cont. Pentru acest imprumut rapid, trebuie sa ai 18 ani impliniti, o sursa de venit stabila si un card bancar unde sa incasati salariul ori pensia.

Iata, asadar, o varianta optima de a obtine imprumuturi rapide, cu si fara ipoteca, de la o societate nebancara cu experienta pe piata financiara din Romania.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto