Postări

Se afișează postări din martie, 2015

Credite bancare rapide pentru nevoile tale urgente

Alpha Bank va ofera cel mai rapid credit bancar de consum pentru nevoi personale Un foarte rapid credit bancar este cel oferit de Alpha Bank, aprobat in 24 de ore de la depunerea documentelor, fapt surprinzator pentru o banca. Alpha rapid este un credit de consum destinat unor nevoi urgente, utilizabil dupa pofta inimii clientului, adica banca nu intreaba ce vei face cu banii. Alpha rapid are doua variante, varianta de credit fara garantie imobiliara si cel cu garantie imobiliara.

Accesarea unui imprumut Provident: acte, cerinte, modalitati

Imagine
Pentru a obtine un imprumut Provident, clientii trebuie sa indeplineasca anumite conditii si sa detina anumite documente In ciuda aparentelor, un imprumut Provident nu se obtine chiar atat de usor. Evident, nici nu putem sa comparam cerintele acestei societi nebancare cu cele ale banci, ori chiar a unui IFN ce ofera credite de consum si atat, fara alte servicii anexe, de genul furnizarii rapide a banilor, gestionarii la domiciliu a imprumutului, etc. Am auzit cu totii de Provident, insa, putin stiu ce acte sunt necesare pentru obtinerea unui imprumut la aceasta societate nebancara. Asadar, actele necesare pentru accesarea unui imprumut Provident sunt: actul de identitate, un fluturas de salariu sau un cupon de pensie si un cont bancar, daca nu alegi serviciul la domiciliu.

Credite bancare cu adeverinta de venit

Cel mai bun credit de nevoi personale necesita si o adeverinta de venit Credite bancare de nevoi personale cu adeverinta de venit - aceasta este oferta Bancii Transilvania, referitoare la creditele lor cu dobanda fixa. In portofoliul BT exista, cum e si firesc, mult mai multe tipuri de imprumuturi, insa, acest credit de nevoi personale cu dobanda fixa, pare a fi cel mai atractiv din punct de vedere al conditiilor de crditare si al costurilor aferente. Printr-un astfel de produs bancar, puteti obtine sumde de pana la 20.000 lei, pe perioade de pana la 5 ani, iin conditiile in care veti obtine si o asigurare de viata gratuita.

Imprumuturi nebancare 2015. Credite urgente pe gustul romanilor.

Imprumuturile nebancare oferite de IFN-uri in 2015 au tendinta de a-si mari vizibil permisivitatea. Imprumuturi nebancare facile acorda majoritatea societatilor financiare de gen, insa, multe dintre ele merg pe cele mai permisive variante, adica pe clasele de credite rapide, fara multe acte, fara multe conditii. Aceste solutii financiare sunt pe placul romanilor, in special a celor care nu au venituri mari, ori nu au deloc venituri inscrise in vreun act contabil. Multe dintre societatile noi aparute in piata sunt axate indeosebi pe acordarea de credite facile.