Postări

Se afișează postări din februarie, 2015

Credite de nevoi personale avantajoase

Imagine
Alege imprumuturi bancare ieftine cu dobanda fixa pentru nevoile tale personale Credite de nevoi personale cu o dobanda anuala efectiva redusa, cea mai mica din piata bancara - aceasta este oferta Millenium Bank. Pentru ca am analizat zilele trecute costurile creditelor bancare de nevoi personale din piata din Romania, am constatat ca cel mai ieftin imprumut il gasim la Millenium Bank - este vorba de creditul de nevoi personale cu dobanda variabila. Acesta imprumut are o dobanda anuala efectiva de 9,95%. Apeland la acest produs financiar poti obtine sume cuprinse intre 2.000 si 70.000 lei, valoarea urcand in functie de veniturile tale raportate la gradul de indatorare.

Credit urgent online in 2 ore pentru restantieri

Bani urgent pe care-i poti obtine aplicand online la creditul fulger de la Fast Finance Un credit cum toti ne-am dorit, rapid, online, fara batai de cap, chiar si pentru restantieri - acestea sunt caracteristicile imprumutului ce poate fi accesat in ore ore, de la Fast Finance. Creditul fulger online, acordat in regim de urgenta, pentru care nu este nevoie de justificarea utilizarii banilor, reprezinta o solutie de financare, fara adeverinta de venit, fara multe acte. Un imprumut pentru restantieri, pentru ca da, sunt acceptate si persoanele cu istoric financiar negativ, adica cei cu scoring negativ in Biroul de Credit - o alta definitie a creditului fulger de la Fast Finance.

Credite rapide cu garantie auto

Ultima moda in acordarea creditelor rapide cu garantii sunt produsele garante cu autoturisme Credite rapide cu garantie auto acorda unele Institutii Financiare Nebancare, aici fiind incadrate atat societatile non-bancare clasice, dar si Casele de Amanet, care functioneaza mai nou ca si IFN-uri. Ce inseamna sa te imprumututi cu garantie auto? Simplu! Daca la un amanet mergeai de obicei cu un obiect de valoare, de regula o bijuterie, si pimeai in schimb un procent din contravaloarea acestuia, pe o anumita perioada de timp, in cazul imprumuturilor cu garantie auto, obiectul gajul devine autoturismul. Creditele cu garantie auto au avantajul major de a fi foarte rapide; practic banii ii obtii chiar pe loc, daca ai actele masinii proprietate personala si daca esti dispus sa risti automobilul in schimbul obtinerii unei sume de bani. De ce sa risti? Pentru ca orice credit cu garantii implica riscul pierderii respective garantii, in cazul in care nu reusesti sa-ti rambursezi imprumutul.

Sfaturi in privinta imprumuturilor nebancare de la Credius

Credius ne sfatuieste sa ne imprumutam in mod responsabil, fara a ne afecta situatia financiara Daca vreti parerea noastra despre produsele financiare de la Credius, va putem spune ca sunt foarte clar delimitate. Spre exemplu, nu incape nicio neintelegere in categorisirea de credite cu adeverinta de venit si credite fara adeverinta de venit. Practic nici nu ai ce pareri sa exprimi in atare conditii. Nu vorbim de ceva neclar. Exprimarea este cat se poate de coerenta si pe intelesul tuturor clientilor. Discutam de doua produse financiare, cu adeverinta si fara adeverinta, ce sunt diferentiate prin dobanda. Deci, nimic neclar. De ce sustinem aceasta parere pozitiva in privinta categorisirii clare a creditelor oferite? Pentru ca in piata financiara, atat la banci, dar mai ales la IFN-uri, exista exprimari neclare, fapt ce duce in eroare clientii. Spre exemplu, exista IFN-uri ce nu-si definesc imprumuturile pe care le acorda, in mod clar si precis; aceste IFN-uri isi definesc produsele or