Primul credit gratuit - oferta Ferratum

Chiar daca pare incredibil, cei de la Ferratum ne propune o oferta de nerefuzat: primul credit gratuit


Asadar, vrei sa accesezi un imprumut rapid pentru nevoi urgente? Ia-l pe primul gratuit, de la Ferratum. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca nu mai platesti dobanda, restitui doar suma imprumutata.

Rapid, simplu, fara hartii, cont sau card, poti avea banii chiar azi. Poti solicita online, prin telefon ori SMS, oricand in mod cat se poate de sigur si de comod.

Singura regula pentru a primi acest prim credit gratuit este sa-l rambursezi pana la scadenta.
Pentru a-l accesa, trebuie sa ai o varsta de minim 24 de ani, sa ai venituri lunare si un buletin valabil.

Microcreditele oferite de cei de la Ferratum sunt o solutie foarte buna de a-ti rezolva micile urgente ce apar de obicei intr-o familie. Asadar, daca vrei sa imprumuti o suma mica de bani pe termen scurt, aceasta varianta poate fi una la indemana si fara batai de cap.

Incepand de la al doilea credit, solicitarea se poate face si prin SMS daca iti este mai simplu, evident ramanand valabile si celelalte alternative de accesare: online ori teleonic.

Daca ai ajuns in situatia de a nu-ti putea rambursa imprumutul, trebuie sa trimiti prin SMS textul PRELUNGIRE, la numarul 1781, cu cel mult 5 zile dupa data scadenta.

Pentru o prima colaborare cu cei de la Ferratum, puteti obtine sume de bani de pana la 500 de lei, iar de la al doilea imprumut puteti merge pana la 1400 lei. Perioada de rambursare poate fi de 15, 30 ori 45 de zile.

Programul cu publicul al celor de la Ferratum este de luni pana vineri intre orele 9 si 21, iar sambata si duminica intre 9 si 17:30. Iar telefonic, ii puteti apela la 021 9090.

Iata pe scurt si algoritmul de accesare al imprumutului rapid de la Ferratum: alegi suma dorita si periaoda de rambursare, soliciti, primesti banii si apoi rambursezi.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA