Imprumut rapid online doar cu buletinul

Un imprumut rapid doar cu buletinul se poate obtine de regula online sau prin telefon


Cand nu se solicita adeverinta de venit, creditul este acordat in baza a doua documente, anume a unei copii dupa buletin si a unei copii dupa un extras de cont. Extrasul de cont este in masura de sustina bonitatea imprumutatului.

Credibilitatea acestor prouse financiare a crescut substantial in ultima vreme, iar masura acesteia o observam in societatile noi aparute in piata ce au in portofoliu astfel de oferte.

Asumarea riscurilor asociate de catre societatile nebancare este una relativa, pentru ca, sumele de bani implicate, ce pot fi accesate, sunt mici. Cu alte cuvinte, riscurile sunt mici, si ele sunt de regula stinse prin dobanzile mari practicate de societatile ce acorda astfel de imprumuturi rapide fara dovezi de venit.
Cazul acestui imprumut rapid online doar cu buletinul este unul fericit, din mai multe puncte de vedere:

- nu implica documente emise de terte parti (contabilitate firme unde esti angajat)
- nu implica drumuturi si pierdere de vreme
- nu implica garantii, motiv pentru care, nu trebuie sa-ti faci griji ca pierzi casa
- nu implica costuri ascunse (transparenta IFN-urilor este una reala, cu conditia sa stii sa citesti si sa intelegi termeni financiari).

Accesarea unui imprumut rapid online doar cu buletinul este una formala, tinand cont de cerintele societatilor ce acorda astfel de produse.

Haideti sa vedem si cate oferte din piata:

1. Viva Credit, societate nebancara ce acorda credite doar cu buletinul, online, cu dobanda 0 pentru prima solicitare. Cerintele acestei societati: buletin si extras de cont.

2. Credit Extra Simplu, un produs marca IFN Extra Finance, acordat in conditii minimale de varsta (peste 18 ani - copie dupa buletin) si venit (ai nevoie de un extras de cont care sa ofere informatii despre veniturile tale).

3. CrediFix, o societate ce ofera la randu-i produse de tip rapid, in baza unei copii dupa BI/CI si a unei copii dupa un extras de cont unde iti incasezi veniturile. Trebuie sa fii cetatean roman, sa ai minim 18 ani, un venit minim net lunar de 500 lei, sa ai o adresa de email si un numar de telefon mobil personal.

Daca ati fost pusi in situatia de a face rost de bani intr-un timp scurt, probabil ca v-ati informat suficient cat sa cunoasteti aceste informatii pe care vi le oferim. Daca nu, noi va sugeram sa nu va limitati la aceste informatii, ci sa studiati efectiv piata, sa vedeti care oferta vi se potriveste cel mai bine unei astfel de situatii.

Nu uitati ca, pe langa societatile nebancare care au oferte de imprumuturi rapide facile, exista mai nou si banci care in ultima vreme ofera credite doar cu buletinul. Ofertele de credite prietenoase doar cu buletinul de la banci necesita insa un acord de consultare a bazei de date ANAF, astfel incat bancile iti cunosc bonitate, chiar daca nu au la dispozitie o adeverinta de venit. 

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto