Credite bancare cu adeverinta de venit

Cel mai bun credit de nevoi personale necesita si o adeverinta de venit


Credite bancare de nevoi personale cu adeverinta de venit - aceasta este oferta Bancii Transilvania, referitoare la creditele lor cu dobanda fixa.

In portofoliul BT exista, cum e si firesc, mult mai multe tipuri de imprumuturi, insa, acest credit de nevoi personale cu dobanda fixa, pare a fi cel mai atractiv din punct de vedere al conditiilor de crditare si al costurilor aferente.

Printr-un astfel de produs bancar, puteti obtine sumde de pana la 20.000 lei, pe perioade de pana la 5 ani, iin conditiile in care veti obtine si o asigurare de viata gratuita.


Practic BT - cum mai este denumita aceasta clasa de credite din care face parte si cel cu dobanda fixa, afat in vizorul nostru astazi, ofera o serie de beneficii foarte atractive pentru clienti.

Cel mai mare beneficiu este acela ca poti aplica online, in mod simplu si fara batai de cap.

Costurile acestui credit sunt printre cele mai mici din piata, dobanda aferenta fiind de 9,7%, daca iti primesti salariul intr-un cont BT, ori de 10,79%, daca nu incasezi salariul prin Banca transilvania. O sa te mai coste 200 de lei comisionul de analiza al dosarului, daca nu primesti salariul intr-un cont BT si un comision unic pentru serviciile BT de 50 de lei. De asemenea, rambursarea anticipata costa 1% daca rambursarea se face cu mai mult de un an inainte de finalizarea imprumutului ori de 0,5%, daca rambursarea se face in intervalul de mai putin de un an pana la incheierea perioadei de creditare.

Pentru un credit in valoare de 88.720, contractat pe o perioada de 60 de luni, de catre un client care-si incaseaza veniturile intr-un cont al bancii, rata lunara este de 1.872 lei, suma totala pe care o plateste este de 112.318.

Pentru un client care imprumuta aceeasi suma de 88.720, care nu-si incaseaza veniturile printr-un cont al bancii, rata lunara va fi de 1.916 lei, iar suma totala de plata va fi de 115.144 lei.

Pentru a obtine acest credit de nevoi personale, trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte:

- sa aveti venituri permanente;
- sa nu aveti restante la alte crdite;
- sa fiti cetatean roman;
- sa nu depasiti varsta de 70 de ani la finalul perioadei de imprumut.

Documentele necesare:

- adeverinta de salariu
- fisa fiscala pentru anul anterior
- contract de munca si ultimul act aditional
- actul de identitate
- certificat de casatorie, daca e cazul

Pentru un imprumut in valoare de pana la 5.000 de euro, vei avea nevoie suplimentar de o adeverinta de venit (adeverinta de venit o puteti descarca dupa site-ul bancii), din care sa rezultate ca ati lucrat cel putin 9 luni in anul anterior, la ultimul loc de munca, iar majorarile salariale pe anul in curs, n-au fost mai mari de 20% fata de anul precedent.

Acestea fiind spuse, nu aveti decat sa aplicati si sa vedeti daca va incadrati sau nu pentru acest credit de nevoi personale cu dobanda fixa de la Banca Transilvania.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA