Credite rapide cu garantie auto

Ultima moda in acordarea creditelor rapide cu garantii sunt produsele garante cu autoturisme


Credite rapide cu garantie auto acorda unele Institutii Financiare Nebancare, aici fiind incadrate atat societatile non-bancare clasice, dar si Casele de Amanet, care functioneaza mai nou ca si IFN-uri.

Ce inseamna sa te imprumututi cu garantie auto? Simplu! Daca la un amanet mergeai de obicei cu un obiect de valoare, de regula o bijuterie, si pimeai in schimb un procent din contravaloarea acestuia, pe o anumita perioada de timp, in cazul imprumuturilor cu garantie auto, obiectul gajul devine autoturismul.

Creditele cu garantie auto au avantajul major de a fi foarte rapide; practic banii ii obtii chiar pe loc, daca ai actele masinii proprietate personala si daca esti dispus sa risti automobilul in schimbul obtinerii unei sume de bani. De ce sa risti? Pentru ca orice credit cu garantii implica riscul pierderii respective garantii, in cazul in care nu reusesti sa-ti rambursezi imprumutul.


Acum, haideti sa vedem si care sunt ofertele din piata, care sunt societatile ce ofera credite cu garantie auto:

- Amanet Auto Bucuresti, o societate ce functioneaza pe Splaiul Independentei, Nr. 319; aceasta ofera imprumuturi cu garantii auto in mod rapid, sigur si deosebit de simplu.

- Autokredit - o alta societate de la care poti accesa un credit cu garantii auto, fapt ce-ti va aduce banii pe loc; poti primi pana la 72% din valoarea masinii, in conditii totale de siguranta pentru automobilul tau. Aceasta societate functioneaza pe Calea Vacaresti nr. 257, Sector 4, Bucuresti.

- Claret Euro Credit, un IFN ce ofera credite de nevoi personale cu garantie auto persoanelor fizice ce detin un autovehicul. Avantajul este ca pot sa acceseze un astfel de credit chiar si restantierii, cei cu un scoring negativ in Biroul de Credite. Claret Euro Credit este localizat in Bucuresti, pe Str. Academiei, Nr. 39-41, Sector 1, bucuresti, sau in Iasi, pe Str. Sfantul Lazar, Nr. 27.

Aceste forme de credite rapide cu garantie auto sunt printre cele mai facile forme de creditare. Daca ai un autoturism proprietate personala si o nevoie imediata de bani, poti lasa autoobilul drept garantie si sa accesezi un credit. In acest fel poti obtine banii chiar pe loc, fara marre birocratie, cu acte putine.

Riscul acestor credite este ca poti pierde autoturismul, fapt ce conteaza, avand in vedere ca tu primesti un anumit procent din valoarea estimata a acestuia.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA