Credite rapide online 2015 in maxim o ora

Credite nebancare super-rapide in 2015, cu o dobanda foarte mica


Aplica chiar acum pentru un credit rapid online nebancar de la TBI Credit si poti primi banii in maxim o ora de la solicitare.

Anul 2015 ne aduce, cum si previzionam anterior, o ieftinire a creditelor nebancare. O dovada serioasa in acest sens o avem de la TBI Credit, care ofera clientilor de an nou un produs financiar cu o dobanda de 6,9%.

Creditele rapide nebancare de la TBI Credit sunt produse ce nu sunt conditionate de existenta unei garantii, fapt ce explica si entuziasmul nostru vis-a-vis de aceasta dobanda de 6,9%.

Aceasta dobanda de doar 6,9% este valabila pentru creditele de maxim 20.000 de lei si de minim 3.200 lei, contractate pe o perioada de 12 luni.

Pentru maximul sumei imprumutate, de 20.000 de lei, ati avea de rambursat o rata lunara de 1.785,11 lei, dobanda anuala efectiva fiind de 13,66%, iar la finalul perioadei veti plati efectiv o suma de 21.421,34 lei (inlusiv cei 20.000 de lei imprumutati).

Poti aplica online, completand un formular pus la dispozitie de IFN. Rubricile sunt simple: date personale si de contact, date prodesionale, informatii despre bugetul familiei si alte obligatii financiare, suma pe care doriti s-o imprumutati. In urma compeltarii acestor formulare online, cei de la TBI Credit va vof contacta, iar daca lucrurile sunt in ordine, in maxim o ora puteti sa obtineti creditul.

Ba colac peste pupaza, daca ajungi sa recomanzi unui prieten aceste produs financiar marca TBI Credit, iar respectivul prieten acceseaza un credit, tu te alegi cu o suma frumusica de 100 de lei, pentru fiecare prieten recomandat.

Cerinte acordare credite rapide nebancare TBI Credit:

- vechime la locul actual de munca de 12 luni, neintrerupr;
- varsta cuprinsa intre 24 si 75 de ani, in interiorul perioadei contractului de credit;
- venitul minim lunar la salariat este salariul minim pe economie, iar in cazul pensionarilor este de 500 lei.

Documentele necesare:

- copie dupa buletinul de identitate;
- adeverinta de venit sau ultimul talon de pensie in original;
- cerere de credit de nevoi personale;
- acord de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Profita de inceputul anului 2015 si alege cele mai tari credite nebancare rapide din piata, iar planurile tale vor fi duse la bun-sfarsit.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto