Credite bancare ipotecare

O solutie simpla de a obtine un imprumut de bani este cea oferita de BT - credite de nevoi personale garantate cu ipoteca


Chiar daca la prima vedere, solutia de imprumuturi ipotecare nu pare una foarte atractiva, in special in conditiile unei nesigurante financiare, totusi, de multe ori este bine sa o aveti in vedere, mai ales datorita faptului ca aceste credite bancare prezinta cea mai redusa dobanda din piata, iar cerintele privitoare la eligibilitate sunt dintre cele mai lejere.

In privinta ofertei BT de credite de nevoi personale garantate cu ipoteca va putem spune ca puteti obtine un imprumut cu dobanda fixa sau variabila in lei sau in euro pe o perioada de 4 ani, cu avans 0.

Suma maxima pe care o poti imprumuta este de 1.120.000 lei sau echivalentul ei in euro, comisionul de rambursare anticipata fiind 0, daca optezi pentru credite cu dobanda variabila.

Costurile acestor credite de nevoi personale se diferentiaza in functie de a-ti incasa sau nu veniturile intr-un cont la Banca Transilvania. Daca iti treci veniturile prin Banca Transilvania, creditele iti vor fi acordate cu o dobanda fixa de 6,9% pentru primii 2 ani, iar mai apoi vei tece la o dobanda variabila de 4,510%. Daca nu-ti incasezi veniturile prin Banca Transilvania, dobanda va fi de 6% pentru primul an, iar mai apoi vei trece la o dobanda variabila de 5,671%. La costurile de dobanda se mai audauga si: comisioanele de analiza, comisioanele de administrare, comisioanele de rambursare anticipata. comision unic pentru servicii prestate la cerere. Toate aceste comisioanele sunt diferite in functie de acelasi criteriu: iti treci sau nu veniturile printr-un cont BT.

Obtinerea unui astfel de credit de nevoi personale garantat cu o ipoteca presupune:

- existenta unor venituri permanente
- neexistenta unor restante la alte credite
- sa ai o varsta de maxi 70 de ani la finalul perioadei de creditare
- sa fi cetatean roman.

Documentele necesare:

- adeverinta de salariu
- buletin de identitate
- certificat de casatorie in original, daca e cazul
- actele de proprietate ale imobilului ce se constituie drept garantie ipotecara.

Pentru aceste credite bancare poti aplica online, in mod simplu si rapid, completand un formular cu: nume, prenume, email, telefon. Astepti sa fi contactat de un reprezentant Banca Transilvania care iti va oferi toate infromatiile dorite si te va sfatui ce trebuie sa faci pentru a obtine imprumutul dorit.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA