Credit bancar personalizat

Incepe anul 2015 cu o vacanta de la rata creditului tau de nevoi personale


Oferta de creditare personalizata de la Bancpost iti aduce in atentie posibilitata de a obtine suma de bani dorita, la o rata de doar 23 de lei pe luna, la fiecare 1000 de lei imprumutati.

Produsul financiar oferit de Bancpost "Creditul nume si prenume cu vacanta" se reinnoieste in 2015, cu o dobanda de doar 9,9% pe an, 0 comision de administrare, 0 comision de analiza dosar si 0 comision de rambursare anticipata.

Daca vrei sa-ti iei o luna vacanta de la plaa rate poti s-o faci, in fiecare an din perioada de creditare, in ce perioada doresti.

Obtinerea acestui credit de nevoi personale personalizat se poate face initial cu o preaprobare de 15 minute, practic cu o completare a unui formular online cu datele personale, fapt ce conduce la o oferta efectuata aproape instant de banca care te va informa asupra plafonului maxim pe care-l poti accesa.

Actele necesare obtinerii acestui imprumut:

- adeverinta de venit pentru anul in curs;
- copie dupa cartea de identitate.

Oferta actuala a Bancpost este de comision 0 de analiza pana la data de 31.03.2015, deci, nu mai stati pe ganduri si profitati de ea.

Pentru a solicita un credit, poti sa completezi formularul online pe care-l gasiti in platforma online creditulnumeprenume.ro ori puteti trimite un SMS la 1880 cu numele tau si vei fi sunat de un reprzentant al bancii pentru a stabili o intalnire.

Costurile asociate acestui imprumut sunt variate, dobanda plecand de la 9,9% pe an. Un exemplu de calcul gasit pe site-ul bancii, ne informeaza ca pentru un credit de 15.000 lei contractat pe o perioada de 55 luni (este in vorba in fapt de o perioada de creditare de 5 ani, perioada careia i s-au aplicat cele 5 luni de vacanta, cate una pentru fiecare an de contract), cu o dobanda variabila de 13,9%, rata lunara va fi de 370 de lei.

Pentru ce poti sa soliciti acest imprumut? Poti sa faci orice doresti cu banii: poti sa refinanteti alte credite, poti sa-ti renovezi apartamentul, poti sa-ti cumperi o masina, etc.

Sumele ce pot fi imprumutate prin acest credit de nevoi personale fara garantii variaza intre 1.500 si 40.000 lei.

Daca doriti sa imprumutati o suma mai mare puteti apela la un credit garantat cu o ipoteca, caz in care, puteti sa solicitati chiar si pana la 150.000 euro.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto

Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016