Tendintele creditelor rapide nebancare acordate online

Pentru 2015 evolutia creditelor rapide nebancare accesate online se preconizeaza a fi una cu adevarat spectaculoasa


Credite rapide nebancare online acorda majoritatea Institutiilor Financiare Nebancare, iar prin faptul ca ultimii ani au adus o explozie in acest domeniu, ne face sa credeam ca si la nivelul lui 2015 se va simti o adevarata revlutie in privinta acestui mod de acordare.

In fapt discutam din ce in ce mai mult de o anumita pliere a societatilor non-bancare la realizatile economice actuale, la nevolile clientilor. Oamenii doresc sume mici de bani pentru perioada scurte de timp, iar IFN-urile au inteles acest lucru.

Spre exemplu, in perioadele de maxim in privinta cheltuielilor (de Craciun, de Paste), creste foarte mult numarul celor ce acceseaza credite nebancare online. Rapiditatea de acordare si conditiile simple ii determina pe clienti sa fie din ce in ce mai multumiti de aceste imprumuturi. Pe langa nevoie de urgenta, mai intervine si calitatea de imprumutat, ce poate fi compromisa de niste credite anterioare, fapt ce determina un istoric negativ in Biroul de Credit, deci, o imposibilitate de a apela la un credit bancar, ba chiar si la unul nebancar, insa, acordat in conditii mai restrictive.

Daca IFN-urile ne-am lamurit ca s-au aliniat acestui principiu, anume cel de acordare rapida online, in ultima vreme si bancile au inceput sa ia atitudine, oferind clientilor posibilitatea ca macar o parte din opratiunile de accesare ale unui credit sa fie efectuate online, asa numita parte de preaprobare.

Tendinta se va pastra si in urmatorii ani, de aceea nu m-ar mira sa vedem inca din 2015 acordare 100% online la creditel bancare. De IFN-uri nu mai vorbim, este clar ca majoritatea vor avea o platforma online cu posibilitatea de accesare online a unui credit, aceasta este modalitatea de a concura intr-o piata destul de aglomerata.

Noile IFN-uri venite in piata au de la inceput in oferta astfel de produse usor de accesat, fapt ce ne determina sa consideram ca tendinta este una exact in directia facilitarii de acordare a acestor credite rapide nebancare online, iar in viitorul apropiat chiar si a celor bancare.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto