O sursa de creditare rapida online este cea oferita de Extracredit

Un broker de credite ce va ofera imprumuturi rapide, fara batai de cap, este Extracredit


Extracredit ofera clientilor sai solutii financiare moderne, fiind in legatura cu toate marile banci comerciale din Romania, dar si cu institutii financiare nebancare de top.

Printre bancile comerciale ce se gasesc ca parteneri Extracredit, amintim: BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank, Garanti Bank, Apha Bank, OTP Bank, Unicredit Bank, Intesa Sanpolo. Partenerii nebancari ai Extracredit sunt: IFN Extra Finance, TBI Bank, Credius.

Dupa cum observati este vorba despre niste parteneri financiari de incredere, de aceea puteti apela fara griji la acest broker de credite.

Va marturisesc ca am analizat in ultima vreme cu interes ofertele brokerilor de credite, dintr-un simplu motiv - doream sa vad care este diferenta de prezentare dintre aceste societati si o societate financiara ce ofera credite in mod direct. Va spun sincer ca mi s-a parut chiar foarte placute lecturile, in special datorita informatiilor utile pe care acesti brokeri de credite ni le pun la dispozitie. Spre deosebire de banci ori de IFN-uri, brokerii de credite sunt preocupati si de partea de consultanta si de oferirea de informatii clientilor. Acest fapt este unul pozitiv, ce merita semnalat in piata, poate chiar prin intermediul societatilor financiare, care pana la urma, au tot interesul de a avea niste clienti bine informati.

Revenind la Extracredit, va pot spune ca in portofoliul lor de creditare exista mai multe optiuni, printre care: cardul de credit, credite de nevoi personale, credite imobiliare si cele de refinantare.

Creditele de nevoi personale iti poti aduce sume de bani cu valori de pana in 20000 euro ori echivalnetul in lei, pe perioade cuprinse intre 6 luni si 10 ani.

Documentele necesare pentru acordarea unui imprumut:

- buletinul
- factura de utilitati care sa corespunda adresei din buletin;
- salariatilor li se solicita adeverinta de salariu semnata si stampilata de angajator, iar pensionarilor li se solicita talonul de pensie (ultimul). De asemenea, persoanele aflate in concediu prenatal au nevoie de talonul de indemnizatie sau extrase de cont pe ultimele 3 luni, decizia de intrare in concediu de crestere a copilului, adeverinta de venit care sa includa ultimele 3 luni lucrate la angajator.

Pentru a am semnalat un fapt pozitiv legat de brokerii de credite, anume oferirea de informatii utile catre clienti, vreau sa remarc la Extracredit, asftfel de surse de informatii.

Spre exemplu, exista un articol foarte interesant, anume "Criterii de eligibilitate", in care putem sa aflam care sunt criteriile de eligibilitate si care este profilul clientului acceptat de banci la creditare. Pentru a studia cu atentie acest articol, va invit sa intrati pe platforma online Extracredit: http://www.extracredit.ro/index.php/blog-ul-nostru/81-criterii-de-eligibilitate.

Vreau sa va mai spun ca, daca doriti sa solicitati ajutorul Extracredit in obtinerea unui imprumut bancar ori nebancar, puteti sa aplicati online, completand un formular simplu ce cuprinde urmatoarele rubrici: nume, telefonul, oras, CNO, casatorit (DA/NU), tipul de credit dorit (alegeti din lista), venitul lunar, bonuri de masa, denumirea angajatorului, data angajarii la actualul loc de munca, suma pe care vreti s-o imprumutati, alte credite actuale, ati avut sau nu intarzieri la plata ratelor, numarul de luni intarziate, alte intrebari ori bservati.

Dupa ce completati aceasta solicitare de credite online, trimiteti efectiv formularul si asteptati sa fiti contactat.

Societatea de brokeraj Extracredit isi are sediul in Calea Mosilor, nr. 42, Bucuresti, Sector 3. iar numerele de telefon care care puteti apela sunt: 0731 668478 ori 0763 955919. Programul este de luni pana vineri de la 9:00 la 17:30, iar sambata intre 9:00 si 14:30.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto