Credite nebancare 2015

Evolutia creditele nebancare pentru anul 2015


Creditele nebancare tind sa se ieftineasca, motiv pentru care, speranta pentru 2015 este o dobanda mai mica, deci, imprumuturi mai usoare.

Se simte deja in piata o arecare tendinta de ieftinire a creditelor nebancare, lucru intalnit aproape la toate Institutie Financiare Nebancare, chiar si la cele profilate exclusiv pe creditele rapide.

Ne asteptam ca aceasta tendinta de scadere a dobanzilor sa se mentina si la nivelul lui 2015, motiv pentru care exista speranta unei relansari a creditarii, inclusiv in ceea ce priveste finantarea nebancara.

Pentru ca bancile au inceput usor-usor sa porneasca motoarele creditarii, IFn-urile trebuie sa tina pasul prin aceste ieftinire, pentru a-si mentine clientii, deci, pentru a fi viabili pe piata.

Sunt tot felul de zvonuri in piata, zvonuri ce vizeaza de exemplu reclacularea unor credite bancare mai vechi, credite contractate in monede exotice de care bancile vo sa scape intr-un fel sau altul. Chiar si aceste zvonuri, indiferent de sursa ce le-a generat, sunt menite a "starni" intr-un fel aparatul creditarii, deci, a mai relansa un pic acest segment atat de important pentru economia tarii.

Noi speram ca odata cu aceste reglari ale creditelor bancare si de reincepere a creditarii, sa inceapa o mai mare concurenta pe piata financiara, inclusiv in privinta IFN-urilor.

Pentru creditele nebancare, anul 2015 se anunta unul bun, avand in vedere ca in ultimul timp s-au lansat pe piata o serie de institutii financiare ce ofera imprumuturi lejere, in conditii minimale, deci, o lejeritate a creditarii, care poate aduce o gura de oxigen pe piata financiara din Romania.

Speram ca si intrarea puternica pe piata a accesarii online de credite nebancare si chiar bancare, sa fie inca un punct in favoarea relansarii creditarii in 2015. Speram ca imprumuturile rapide online in 2015 sa fie accesibile cat mai multor romani, la preturi cat mai reduse.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto