Bonus Card de la Garanti Bank

Garanti Bank va invita in clubul Bonus Card, clubul unde se indeplinesc dorintele mici si mari


O noua oferta de creditare, de data aceasta sub forma unui card - Bonus Card, ne este oferita de catre Garanti Bank.

Prin intermediul Bonus Card, ai posibilitatea de a te imprumuta cu pana la 5.000 de euro, pentru a cumpara in rate fara dobanda.

Intrand in clubul Bonus Card, poti sa obtii suma de bani dorita, iar de fiecare data cand cumperi ceva, primesti inapoi 10% din valoarea cumparaturilor, bani pe care ii poti folosi pentru a-ti depana povestea personala.

Bonus Card este un card dara dobanda, din momentul in care iti este initiat cardul, tu poti sa cumperi tot ce doresti din magazinele parteneri, cu o dobanda 0, in 12 rate. Tot ce trebuie sa faci este sa stii ce-ti doresti.

Unde poti sa utilizezi Bonus Card? In peste 5000 de magazine partenere Garanti Bank. Practic acest card de credit iti poate indeplini visele tale si ale familiei tale. Poti sa cumperi direct ori in rate produsele dorite din reteaua de magazine partenere.

Pentru ca se apropie Black Friday 2014, dupa care vom intra in linie dreapta catre sarbatorile Craciunului, este timpul sa-ti iei masuri asiguratorii in privinta finantelor. Poti sa apelezi la acest imprumut simplu pe card, oferit de Garanti Bank.

Indeplineste visele tale si ale copiilor tai, intrand in clubul Bonus Card.

Cum ar fi sa pasesti in anul 2015 cu 5.000 de euro in buzunar? Ar fi foarte frumos, nu?!

Si asta nu e tot! Daca aplici la Bonus Card pana la 31 decembrie 2014, poti sa obtii marele premiu de 5000 de euro, iar ca bonus, te bucuri si de privilegiile celui mai prietenos prieten de shopping.
Ce trebuie sa faci? Sa intri pe platforma online http://club.bonuscard.ro, sa completezi un formular simplu (nume, judet, agentie, email si telefon) si sa apesi pe butonul "aplica acum".

Aceasta campanie se deruleaza in perioada 3 noiembrie - 31 decembrie, iar premiul consta in 5.000 de euro, plus avantajul efectuarii unor cumparaturi in rate din magazinele partenere Garanti Bank.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto

Imprumuturi pentru rau-platnici si restantieri 2016