Credit bancar cu dobanda fixa

Poti sa aplici online pentru un credit bancar de consum si te vei bucura si de o asigurare de viata inclusa


Observam in ultima vreme o incercare a bancilor de a relansa creditarea, in special pe segmentul destinat creditelor de consum. Acest aspect nu este unul tocmai neasteptat, mai ales ca in aceasta perioada in care vor urma reduceri importante in domeniul electronicelor, electrocasnicelor, pentru ca ne apropiem cu pasi repezi de Black Friday si de luna cadourilor. Cu alte cuvinte, bancile vor fi destul de active in aceasta perioada pe partea de credite de consum, adica acele imprumuturi ce-ti pot asigura achizitionarea unor produse, chiar daca nu ai banii necesari.

O astfel de oferte tentanta de credite de consum, cu dobanda fixa ne vine de la Voksbank. Este vorba de un credit cu dobanda fixa, fara ipoteca imobiliara, iar bonusul este asigurarea de viata inclusa.

Printre avantaje remarcam:

- lipsa comisionului de administrare;
- iipsa comisionului de analiza;
- lipsa comisionului de rambursare anticipata.

Un mare avantaj al acestei oferte este dobanda de 12%, iar daca doriti o refinantare la un credit de consum mai vechi, puteti obtine o scadere a dobanzii cu un punct procentual in fiecare an.

Apeland la aceste credite bancare de consum de la Volskbank, puteti sa obtineti sume de bani de pana la 70.000 de lei, pe o durata de maxim 5 ani, ori daca este vorba de refinantare, perioada maxima ajunge la 10 ani.

Asa cum va spuneam, dobanda este fixa, deci ratele lunare au valoare egala. Daca doresti poti sa obtii si rate lunare descrescatoare, caz in care veti rambursa o anumita suma fixa din creditul principal.

Veniturile solicitate de banca pentru acordarea creditului se pot constitui din: venituri salariale, pensii, venituri din profesii independente, chirii, indemnizatie de crestere a copilului, etc.

Aceste credite de consum pot fi folosite pentru achizitia unei masini, pentru a-ti finanta o vacanta, pentru a cumpra un produs electronic ori electrocasnic, etc.

Dobanda practica pentru aceste credite bancare:

- 7,09% pentru creditele de consum cu ipoteca in euro, dobanda anuala efectiva fiind in acest caz de 7,62%;
- 10,27% pentru creditele de consum cu dobanda variabila, caz in care dobanda anuala efectiva ajunge la 10,86 lei;
- 7,77% in cazul creditelor de consum ipotecare, acordate in lei, iar dobanda anuala efectiva este de 8,39%.

Retineti un aspect important: pentru fiecare din aceste trei tipuri de credite bancare exista un anumit tip de adeverinta de venit. Adeverintele de venit le gasiti pe platforma online a bancii: volksbanc.ro.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA