Imprumututul nebancar rapid pentru reusite de toamna

Provident te ajuta sa reusesti in tot ce ti-ai propus in aceasta toamna, cu o oferta de creditare simpla, rapid, adaptata nevoilor tale.


Poti sa reusesti in tot ce ti-ai propus in aceasta toamna, apeland la un imprumut rapid nebancar de la Provident.

Solicitarea unui imprumut de la Provident se poate face in regim de urgenta, daca adaugi la creditul clasic si optiunea de gestionare la domiciliu. Poti sa accesezi in mod online, fie prin intermediul SMS-ului - 1805, ori telefonic, la numarul 0212757575, numar general pentru toate orasele din Romania.

Pentru o prima colaborare, Provident iti poate acorda sume de bani cuprinse intre 500 si 3500 de lei, iar incepand de la a doua colaborare, plafonul maxim poate urca la 5000 de lei. Daca accesezi un imprumut fara optiunea de gestionare la domiciliu a creditului, primesti banii la tine in cont, in 10 zile, de la semnarea contractului.

Toate costurile imprumutului sunt transparente, ratele sunt fixe, deci, totul este la vedere.

Daca alegi optiunea de credit la domiciliu, poti primi banii la tine acasa, in maxim 2 zile. In acest caz, nu mai este nevoie de cont bancar, pentru ca banii iti sunt adusi la domiciliu de catre un reprezentant Provident, acelasi reprezentant urmand sa colecteze si ratele saptamanale aferente imprumutului contractat.

Solicitarea online se poate realiza foarte simplu, completand un formular ce contine urmatoarele rubrici: nume, prenume, teefon, email. Trimiti acest formular si asteti un telefon de la Provident.

In maxim 60 de minute de la trimiterea formularului online vei fi contactat de un reprezentant Provident, programul de lucru cu publicul fiind intre orele 9 si 19, de luni pana vineri.

Daca esti client Provident te poti inscrie si la loteria publicitara "Completezi si castigi", acest concurs avand loc intre 1 septembrie 2014 si 29 septembrie 2014. Asa cum spuneam, participantii trebuie sa completeze formularul ce insoteste revista si sa-l inmaneze unui agent Provident. Castigatorul se alege prin tragere la sorti, in data de 27 octombrie 2014. premiile acordate vor fi in numar de 10, iar acestea vor consta in tichete cadou, in valoare neta de 200 de lei.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto