Imprumuturi avantajoase cu ajutorul salariului lunar

Daca primesti salariul printr-o banca, poti obtine de la respectiva banca credite mult mai avantajoase, deci, mai ieftine


Aproape toate bancile comerciale au oferte pentru clientii ce-si primesc salariul intr-un cont la respectiva banca. Astfel, acesti clienti pot obtine imprumuturi rapide mult mai avantajoase decat restul clientilor. Diferenta de dobanda este uneori chiar semnificati-va, resimtinau-de in rata lunara.

Varianta optima de imprumut la o banca unde primesti si salariu este, dupa parerea unor specialisti, cardurile de salariu care permit retragerea cu pana la trei salarii in avans, la unele banci, la alte chiar mai multe salarii. Acest timp de imprumut este unul foarte rapid, si el este cunoscut in piata ca overdraft.

Descoperirea de cont sau overdraft-ul reprezinta o solutie avantajoasa la indemana salariatilor ce aleg sa primeasca salariul printr-o banca comerciala ce detine astfel de produse in portofoliu. Daca mai obtii si acea scadere de dobanda care vine din faptul ca-ti primesti salariul intr-un cont al bancii, atunci reducerile si avantajele sunt si mai mari.

Printre bancile comerciale la care poti apela pentru a solicita un card de salariu si un overdraft, o descoperire de cont, in cuantum a 3-9 salarii se numara: BRD, CEC, RAIFFEISEN, VOLKSBANK, BCR, PIRAEUS BANK, ING, LIBRA, GARANTI, ETC.

Spre exemplu, la Raiffeisen, overdraftul ori descoperirea de cont vine cu o serie de facilitati pentru clienti, deci avantajoase pentru dumneavoastra, daca aveti la aceasta banca un card de salariu sau de pensie.

La Raiffeisen, overdraft-ul iti ofera o suma de bani echivalenta a 6 salarii sau 3 pensii, suma ce poate fi folosita imediat, fara restrictii. Deci, puteti sa retrageti o suma din contul pe care-l detineti, mult mai mare decat aveti pe card.

Pentru a aplica pentru un overdraft, poti sa completezi un formular online si vei fi contactat de catre un reprezentant al bancii.

Avantajele acestei forme de imprumut:

- scapi de taxe si comisioane daca nu utilizezi aceasta optiune de descoperire de cont;
- dobanda o platesti doar pentru sumele pe care le retragi;
- poti dispune oricand de o suma mult mai mare decat salariul tau lunar;
- daca-ti cresc veniturile, suma de care poti dispune prin overdraft se mareste si ea.

Pentru a solicita o descoperire de cont pe cardul dumneavoastra de salariu aveti nevoie de un act de identitate si o adeverinta de salariu tip semnata si stampilata de angajator. Pentru pensionari este nevoie de un act de identitate, de o decizie de pensionare si de ultimul talon de pensie.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

CREDITE NEBANCARE - CARION CREDIT CLUJ-NAPOCA