Credite online fara documente

Cum poti sa obtii un imprumut online fara documente, fara actele solicitate in mod obisnuit de firmele de creditare


Credite online fara documente reprezinta pentru o mare parte din clientii institutiilor nebancare o dorinta special, tinand cont de motivele ce stau la baza alegerii unor imprumuturi rapide fara batai de cap.

Ca sa obtii un imprumut, fie el si online, ai nevoie totusi de un minim de documentatie, insa, sunt cateva firme nebancare ce acorda credite in conditii din cele mai lejere.

Haideti sa vedem care sunt cele mai simple conditii de acordare a unor credite, cu minim de documente, cu acte cat mai putine:

- Ferratum, este o societate nebancara, adica un IFN, ce acorda imprumuturi fara acte la domiciliu, deci, clientul nu trebuie sa paraseasca casa pentru a solicita si obtine un imprumut. Toate actele de care ai nevoie se reduc la unul sngur, anume, la buletinul de identitate. Creditul Ferratum este un imprumut fara acte la domiciliu, pe care il poti obtine completand un formular online, ori trimitand un SMS (de la al doilea credit).

- Credius, este de asemenea o societate nebancara ce acorda credite fara adeverinta de venit, cu aprobarea in 60 de minute, si ziua si seara, si-n weekend. Creditele online acordate de Credius sunt in numar de trei: creditul aici si acum, creditul Do-Do si cel pentru pensionari. Avantajele acesor produse marca Ferratum constau in: obtinerea rapida a creditului cu un minim de acte si fara garantii, aprobare rapida si fara adeverinta de salariu, nu este nevoie sa justifici utilizarea banilor, stii cat ai de plata in de la inceput, ratel fiind fixe.

Acestea sunt doua IFN-uri ce acorda credite online in conditii foarte simple, cu minim de acte.

Lor le urmeaza alte societati nebancare, mai cunoscute, insa, care solicita un minim de doua acte, adica adeverinta de venit si buletin. Printre acestea se numara: Viva Credit, Provident, Cetelem, TBI Credit, etc.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto