Cardul de credit plin cu salarii

ING ne imbie cu un card de credit in lei pentru satisfacerea oricarui capriciu ori nevoie


Ai griji legate de cheltuielile neprevazute? ING iti reduce durerile de cap, oferind o tentatie a verii 2014 - cardul de credit in lei cu un plan de rate foarte avantajos.

Pentru ca lucrurile se pot rezolva si in mod frumos, cardu de credit ING Credit Card iti ofera acces imediat la bani si deci la cumparaturi de minim 100 de lei, tu doar trebuie sa alegi plata in rate pentru produsele dorite in orice magazin din tara sau strainatate.

Marele avantaj al acestui card de credit este ca poti aplica online in mod simplu si rapid.

Limita cardului de credit este de 35.000, avansul 0, perioada de creditare de 5 ani, iar venitul minim lunar este de 1.500 lei.

Dobanda pentru acest tip de imprumut rapid online ajunge la 22,49% oe an pentru retragerile de numerar destinate cumparaturilor la POS sau prin domeniul internetului, adica online, toate detaliile fiind incluse in planul de rate.

Sumele pe care le poti imprumuta variaza intre 1.000 si 35.000 lei, deci pana in 3 salarii lunare nete, in functie de veniturile tale.

Poti opta pentru un plan de rate ramburs de 12 rate egale cu dobanda 0, ori pentru 24 ori 36 de rate cu 12% dobanda. UN astfel de imprumut rapid online ce se acceseaza in baza planului de rate este unul din cele mai avantajoase din piata.

Exista pentru acest credit si o perioada de gratie echivalenta unei luni calendaristice, aceasta aplicandu-se cumparaturilor pentru care nu s-a solicitat esalonarea prin planul de rate.

Avantajele acestui tip de imprumut rapid online:

- plata in rate in orice magazin din lume;
- usor de accesat, usor de rambursat;
- stii in fiecare clipa cat ai de plata;
- cumparaturile iti sunt asigurate in orice ora din zi ori din noapte;
- siguranta este maxima.

Ca sa aplici online pentru un card de credit plin cu salarii, trebuie sa completezi formularul online pus la disozitie de ING. Acest formular online contine urmatoarele rubrici: nume, prenume, email, telefon, CNP, orasul, sucursala ING cea mai apropiata de locatia ta. Trimiti mai apoi formularul si astepti sa fi contactat.

Pentru creditul maxim de 35.000 de lei, contractat pe o perioada de 5 ani, rata lunara ajunge la 284,32 lei pe lunara. Aceasta varianta de calcul este valabila doar pentru imprumutul solicitat prin intermediului cardului de credit.

Rambursarea se face pe sistemul de rate lunara, tu trebuind sa inapoiezi 5%, 10% sau 15% din sume utilizata, insa nu mai putin de 50 de lei. La aceasta suma se adauga dobanda pentru banii utilizati din imprumutul disponibil pe cardul de credit.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto