Credit rapid doar cu buletinul in varianta moderna

Chiar daca pare ciudat, in piata exista inca credite rapide doar cu buletinul


Studii de piata efectuate de specialisti de la Infocons, au pus in evidenta faptul ca in piata financiara din Romania exista inca celebrul credit doar cu buletinul, insa, a fost rebotezat in imprumut rapid.

Conform ANPC, „Împrumuturile rapide sunt credite acordate de către IFN-uri (instituții financiare nebancare), rapid (24, maxim 48 ore) cu un minim de acte (1-2 acte), inclusiv persoanelor care au avut întârzieri cu plata ratelor la bănci. Sumele de bani acordate sunt relativ mici și pentru perioade scurte de timp”. Deci, nimic anormal, ilegal ori de neacceptat.

Si atunci ma veti intreba, de ce exista atatea cazuri de oameni care isi spun povestile dramatice despre aceste imprumuturi?! Ei bine, multe dintre aceste povesti sunt pure fictiuni, altele au la baza un singur fapt - necunoasterea, neinformarea, slaba educatie financiara, etc.

Evident, aceasta forma de creditare nu este una obisnuita, ea fiind directionata catre persoanele ce au o nevoie imediata de bani, deci, cei cu probleme financiare, cei ce vor sa apeleze la un credit pe termen scurt, de tipul celui pana la salariu. Mai exista de asemenea clasa restantierilor, a rau-platnicilor unor credite mai vechi, carora bancile nu le mai aocrda imprumuturi. Si nu in ultimul rand, sunt si persoane care nu vor sa iaba de-a face cu vreo banca, cei ce nu vor sa se deplaseze la o banca din varii motive ori cei ce nu stiu sa acceseze un serviciu online, motiv pentru care apeleaza la creditul la domiciliu, in mod simplu, rapid, dar cu costuri ridicate.

Deci, revenind la subiectul nostru intial, creditul rapid doar cu buletinul in varianta moderna a capatat alte proportii, fiind mai specific daca dorit, atat ca folosinta cat si ca nume.

Pe de alta parte, exista in piata, creditele cu garantie ipotecara, ce pot fi foarte simplu denumite - credite doar cu buletinul, pentru ca daca accesezi un astfel de imprumut nu ti se solicita adeverinta de venit, nu esit verificat de obicei de anticedente negative in Biroul de Credit.  Deci, un credit cu garantie este unul de tipul - doar cu buletinul, avand in vedere caracteristicile evitate de romani (adeverinta de venit si verificarea la Biroul de Credit) atunci cand apeleaza la formele de imprumuturi rapide descrise mai sus (pana la salariu, la domiciliu, online, etc).


Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto