Pagini

31 august 2013

IMPRUMUTURI NEBANCARE

Imprumuturi nebancare. Cum poti obtine bani rapid

Discutii depre bani, IFN, credite, imprumuturi nebancare

Imprumuturile nebancare sunt imprumuturi acordate de societatile nebancare prin care poti face rost de bani urgent, in cel mai simplu mod posibil.

Daca in anii anteriori crizei cel mai simplu mod de a gasi o suma de bani urgent era sa apelam la creditele bancare, criza a schimbat atitudinea bancilor in privinta acordarii de credite si astfel totalul creditelor bancare acordate populatiei s-a redus simtitor. Cu toate acestea, mai exista inca posibilitati de a face rost de bani. Principalul mod il reprezinta imprumuturile rapide nebancare.
    
Daca prin alte modalitati de finantare, imprumutul il obtineai in cateva saptamani, prin imprumuturi rapide, poti obtine banii in cca 48 de ore, direct la domiciliu, fara garantii, fara giranti. Sumele care pot fi obtinute pornesc de la 300 - 500 de lei, cu o medie de 3000 de lei si nu depasesc in general 10 000 de lei. Dezavantajul este dobanda ridicata pentru acest tip de imprumut acordat de institutiile nebancare, DAE ajungand si la 250%.

Bani rapid doar cu fluturasul de salariu

Daca vrei sa intri in posesia unui imprumut rapid, trebuie sa dovedesti ca locuiest in adresa de pe buletin si ai un venit constant. Astfel, actele necesare sunt fluturasul de salariu, cuponul de pensie, adeverinta de venit si orice alt document ce-ti dovedeste un venit stabil. Credit fara adeverinta de venit practic nu mai exista; poate doar cardurile de credit sa fie o forma apropiata de celebrul "credit doar cu buletinul"

Chiar si in cazul cardului de credit, bancile solicita acte precum buletinul de identitate, cererea de imprumut, adeverinta de venit si o serie de alte acte cerute de catre institutia financiara ce-ti acorda imprumutul de bani.

Pentru a accesa imprumuturile nebancare rapide, conditiile sunt putin mai lejere, fara prea multe acte, fara garantii, fara gaj si fara intrebari incomode despre trecutul tau ca si creditor. IFN-urile acorda imprumuturi rapide, nebancare, uneori doar cu 2 acte si fara alte formalitati.

Pentru a va oferi o imagine de ansamblu in privinta imprumuturilor nebancare rapides, sa luam exemplu imprumutul de la Provident, una din societatile nebancare active din piata, cel putin la nivelul imaginii pentru oamenii de rand.

Societatea respectiva ne raspunde la niste intrebari legate de imprumuturile nebancare rapide si iata ce raspunsuri ne dau:


Ce sume de bani pot imprumuta si pe ce perioade?

La o prima colaborare poti solicita sume cu valori intre 400 si 3.000 de lei, pe 42 sau 56 de saptamani. Clientii existenti pot obtine sume de pana la 3.500 de lei, in functie de istoricul lor de plata si de veniturile disponibile.

Daca vrei sa vezi un exemplu de grafic de rambursare, poti sa o faci prin calculatorul de rate.

Care este costul total al unui imprumut nebancar si in ce consta acesta?

Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent. Astfel, vei sti de la bun inceput care este suma imprumutata si cum urmeaza sa restitui imprumutul.

Costul unui imprumut depinde de suma imprumutata si de numarul de saptamani in care se face restituirea.

Costul total include comisionul de acordare, cel de administrare, dobanda fixa totala si, dupa caz, comisionul de gestionare la domiciliu a creditului.

Te rugam sa folosesti calculatorul de rate pentru a stabili imprumutul care ti se potriveste si pentru a vedea cuantumul fiecarui element al costului sau.

Cum pot solicita un imprumut nebancar?

Pentru a solicita un imprumut de la Provident nu trebuie decat sa completezi formularul online si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp. Alternativ, ne poti contacta telefonic.

Putem spune din aceste informatii gasite la Provident ca imprumuturile nebancare rapide sunt usor de accesat, iar banii ii obtii rapid, chiar la domiciliu, daca-ti doresti. Costurile insa s-ar putea sa te opreasca sa te gandesti de cateva ori inainte de a accesa un astfel de imprumut rapid nebancar.

Cum alegi intre atatea imprumuturi nebancare?

In principiu, daca te grabesti, si ai nevoie de bani rapid, alegi ce poti. Daca nu te grabesti si ai timp de ales, poti sa compari in liniste dobanzile anuale efective ale acestor credite nebancare rapide. 

Printr-un imprumut nebancar rapid nu poti face rost de o suma mare de bani, deci, poate fi acest fapt un fapctor in a te determina sa apelezi la un serviciu sau altul, la un IFN sau altul.

Consulta lista IFN, si tine cont ca banii obtinuti dintr-un imprumut nebancar rapid se duc repede, iar tu vei ramane pentru mult timp cu o piatra legata de picioare sau de gat, rambursarea imprumutului.

In primul semestru al anului 2013, Imprumuturile nebancare au avut o usoara scadere fata de anul anterior. Despre imprumuturile nebancare in 2013, aflati mai multe de pe Credite IFN.

29 august 2013

IMPRUMUTURI NEBANCARE ONLINE DE LA IFN

Bani rapid. Credite IFN online. Credite nebancare online. Imprumuturi urgente online.


Imprumuturile nebancare, oricat ar fi de scumpe, iti pot rezolva dorintele, oricat ar fi de mari. Nu este un slogan ieftin, este unul din motivele pentru care imprumuturile nebancare rapide nu sunt foarte agreate pe piata europeana. 

Cand vorbim de imprumuturi nebancare rapide, ne gandim automat la aplicatii online pentru creditare; este cel mai la indemana si cel mai rapid mod de a aplica pentru un credit.

Daca la nivelul Uniunii Europene nu exista "fixuri" legate de imprumuturile rapide, la noi, in Romania, exista de multe ori ideea ca aceste imprumuturi nebancare online sunt mai scumpe decat daca ai aplica prin intermediul unei hartii, la un ghiseu.

Nimic mai gresit! Creditele online nu sunt nici mai scumpe nici mai de neincredere, au acelasi pret ca orice alt mod de aplicare. Imprumuturile nebancare online nu reprezinta un produs este doar un serviciu oferit de Institutiile Financiare Nebancare pentru a grabi acordarea si pentru a-ti faiclita obtinerea banilor. Ai astfel la indemana un serviciu prin care poti aplica online pentru un credit rapid.

Tinand cont de numarul mare al celor ce navigheaza pe internet, putem vorbi de eficacitatea acestui serviciu; tot ce ai de facut este sa accesezi site-ul unei institutii financiare si sa alegi un produs, adica un anume tip de credit. Accesand site-ul unui IFN, poti sa optii imprumuturi rapide, completand formularele online necesare in pasii de obtinere ai unui credit. Scapi in acest fel de deplasari pe la sediile bancilor sau  IFN-urilor, castigi timp si energie, chiar si o doza de respect si incredere. De ce zic asta? Pentru a ca am observat cum romanii nefiind familiarizati cu termenii financiari se simt neincrezatori cand patrund intr-o institutie, fie ea bancara sau nebancara.

Ce imprumut nebancar sa alegi? Ei bine, cand vorbim de imprumuturi nebancare rapide, exista o concurenta acerba intre societatile nebancare, asa-numitele IFN-uri. Acest fapt daca ca tu sa ai o paleta larga de oferte. Pe deasupra, acest lucru determina ca imprumuturile sa fie mai ieftine. Atat IFN-urile cat si bancile au interesul de a atrage cat mai multi clienti, asa ca aceste firme pun la dispozitie frecvent promotii pentru a castiga sau pentru a-si mentine cota de piata. Decizia este luata de catre clienti in functie de necesitatile lor, de ofertele de creditare si tot ceea ce presupun ele in materie de suma imprumutata, ratele si dobanzile fixate, perioada de rambursare si costul efectiv al creditului.

Conform ultimelor analize, se pare ca cele mai ieftine credite nebancare online sunt puse la dispozitie de catre FRFS (Forza Rossa Financial Services), Cetelem IFN S.A., Credex Finantari IFN S.A. si TBI Credit IFN S.A. Iar dintre bancile care practica creditarea online se numara: Banca Romaneasca, Banca Transilvania, Credit Europe Bank, EximBank, etc.

Sa obtinem banii necesari cu minimum de efort, fara prea multe acte si explicatii, dar si in timp record este foarte simplu acum. Trebuie doar sa iti alegi institutia financiara, bancara sau nebancara, sa intri pe site-ul ei si sa citesti cu atentie toate informatiile. Apoi completezi formularele. Este foarte important sa fim atenti la toate informatiile oferite, pentru a nu exista surprize la finalul contractului. Inainte de a semna contractul de creditare (dupa aprobarea creditului rapid) trebuie sa stiti exact care este suma pe care o veti rambursa, care este perioada de creditare, cum se face plata ratelor, care este valoarea ratelor si care sunt conditiile de rambursare anticipata. Exista multi clienti care au avut parte de surprize neplacute cu privire la imprumuturile luate, insa principala vina a fost, evident, a lor. Este datoria clientului sa se informeze temeinic inainte de a lua un imprumut rapid.

Imprumuturile online nebancare au devenit niste produse financiare destul de cautate. Va putem spune ca mai mult de jumatate din mesajele ce vin pe adresa noastra se refera la astfel de credite.

27 august 2013

CREDITE NEBANCARE RAPIDE LA DOMICILIU

Despre oferta creditelor nebancare la domiciliu puse la dispozitia clientilor de catre iCredit


O buna perioada de timp, Provident a fost singura societate nebancara ce punea la dispozitia consumatorilor, serviciile de credite la domiciliu, de gestionare la domiciliu a imprumuturilor. Mai nou, pe piata creditelor nebancare au aparut mai multe IFN-uri ce au in portofoliul de creditare si acest serviciu de gestionare la domiciliu a imprumutului.

Una dintre aceste societati este iCredit. ICredit este un IFN ce acorda credite nebancare rapide. De fapt, sunt specializati pe acordarea rapida a creditelor, acesta fiind principalul sau atu.

Ce presupune un credit nebancar rapid la domiciliu, de la iCredit?

Presupune in primul rand ca poti obtine o suma cuprinsa intre 400 si 4000 de lei, ca banii ii poti obtine rapid, in 24 de ore, drect la domiciliu sau de la biroul societatii, ca numarul de documente solicitat este minim, ca rambursarea ratelor se face saptamanal, ca nu sunt taxe ascunse si dobanzi variabile.

Clientii noi nu pot lua mai mult de 1200 de lei de la prima creditare. Rambursarea creditului se face in rate egale, saptamanl.

De exemplu, pentru un imprumut de 800 de lei, in 12 saptamani, costul total al creditului este de 1089 lei. Rata saptamana pentru acest credit este de 90.75 lei. Nu mai exista alte costuri. DAE (dobanda anuala efectiva) este de 1235 %.

Serviciul de colectare la domiciliu a ratelor imprumuturilor este unul util pentu clienti. Acest servciu de gestionare la domiciliu a creditului ofera posibilitatea clientului de a nu-si bate capul cu deplasari si de a nu pierde timpul asteptand la ghisee. De asemenea, gestionarea la domiciliu a creditelor implica si o relatie intre reprezentantii iCredit si clienti, relatii ce pot promova continuarea serviciilor oferite.

iCredit se documenteaza foarte mult in privinta fiecarui client in parte, in primul rand datorita faptului ca aceste credite nebancare rapide la domiciliu sunt niste credite negarantate, deci, credite de risc mare, astfel incat, decizia de acordare a unui credit se face pe baza informatiile puse la dispozitie de clienti. Claritatea acestor informatii determina si o evluare mai rapida a eligibilitatii si implicit acordarea mai rapida a sumei de bani dorite.

Asa cum spuneam, iCredit ofera cel mai rapid credit de consum din Romania, serviciul de creditare diin unul simplu, dar conditiile de eligibilitate nu sunt tocmai usor de indeplinit, fapt ce este de inteles, avand in vedere ca vorbim de credite fara garantii, de bani rapid.

Principala cerinta a creditelor de la iCredit o reprezinta buletinul de identitate. Veti fi asistati gratuit la completarea cererii de credit, de catre consultatii iCredit. Pentru acordarea oricarui credit, trebuie sa semnati un contract de imprumut. Pe langa buletinul de identitate, veti avea nevoie si de o dovada a venituui, iar consultantul societatii va va ajuta cu completarea actelor necesare.

Serviciul de creditare rapida oferita de iCredit implica cerinte minime, birocratia fiind redusa pe cat posibil.

Contacte: SC EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA

Daca aveti nevoie de un imprumut, de consultatii si sfaturi financiare:
Sediu Central: Bulevardul Basarabia nr. 80, etaj 1, sector 2, Bucuresti
Telefon: 031 7171 100
Email: office@icredit.co.ro

Puncte de lucru intara - iCredit:

    iCredit - Braila - str. Constantin Hepites nr. 17-18, bloc B1, parter, judetul Braila
    iCredit - Galati - str. Regiment 11 Siret nr.45, bloc I2, scara 1, parter, ap.8, judetul Galati
    iCredit - Pitesti - bd. Republicii nr.304, parter, judetul Arges
    iCredit - Ploiesti Sud -  sos. Vestului nr.26, judetul Prahova (fosta adresa: str. Clementei nr.49)
    iCredit - Ploiesti - str. Gheorghe Doja nr.88, etaj 1, birou nr.3, judetul Prahova
    iCredit - Tulcea - str. Isaccei nr.31, bl.I8, sc.B, ap.2, judetul Tulcea
    iCredit - Ramnicu Valcea - str. Calea lui Traian, nr.153, bloc FILIPIN, sc. 4, parter, ap.1, judetul Valcea
    iCredit - Curtea de Arges - bd. Basarabilor nr.96, judetul Arges
    iCredit - Brasov - bd. 15 Noiembrie, nr.96, parter, judetul Brasov (fosta adresa: str. Vulturului nr.29, etaj 2)
    iCredit - Sibiu - bd. Victoriei  nr.22, mansarda, judetul Sibiu
    iCredit - Campulung - str. Ion Mihalache nr.121, judetul Arges
    iCredit - Mioveni - bd. Dacia, bloc P9, parter, judetul Arges
    iCredit - Fagaras - str. Republicii nr.18, judetul Brasov
    iCredit - Targoviste - str. Revolutiei nr.6, bl.C16, judetul Dambovita
    iCredit - Giurgiu - str. Garii nr.15, judetul Giurgiu
    iCredit - Slobozia - str. Matei Basarab, Bl. V, scara B, nr.63, parter, judetul Ialomita
    iCredit - Buzau - str. Alexandru Marghiloman nr.2, judetul Buzau
    iCredit - Calarasi - str. Bucuresti 15-17, judetul Calarasi
    iCredit - Alba Iulia - str. Tudor Vladimirescu nr.18, parter, birou nr.3, judetul Alba
    iCredit - Slatina - bd. Nicolae Titulescu nr.41, judetul Olt
    iCredit - Focsani - bd. Brailei nr.10, bl. A1, sc.1, ap.10, judetul Vrancea
    iCredit - Oltenita - str. Argesului nr. 103, judetul Calarasi
    iCredit - Alexandria - str. Bucuresti nr. 90-92, judetul Teleorman
    iCredit - Turda - str. Republicii, nr.44, parter, judetul Cluj

25 august 2013

CONDITIILE IMPRUMUTURILOR NEBANCARE

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a apela la imprumuturi nebancare? Credite nebancare. Bani urgent.


In comparatie cu bancile, Institutiile Financiare Nebancare solicita conditii minime de eligibilitate, conditii materializate indeosebi in functie de rapiditatea acordarii creditului si implicit a banilor.

De exemplu, daca alegem dintre institutiile financiare nebancare, conditiile de acordare a unor imprumuturi de bani de la Provident, iata ce am constantat. Evident ca aceste conditii (cu mici deosebiri) sunt valabile pentru majoritatea institutiilor nebancare.

Pentru un credit nebancar ai nevoie de un act de identitate care sa certifice cetatenia romana si domiciliul stabil intr-unul dintre orasele in care oferim imprumuturi (copie dupa buletin), o dovada a unui venit cert (ex: fluturas de salariu sau cupon de pensie) si, dupa caz, o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania.

Daca alegi serviciul de gestionare la domiciliu a creditului primesti banii in mana in maximum 48 de ore de la apel, caz in care contul bancar nu mai este necesar.

Printre institutiile nefinanciare care acorda astfel de credite se numara: FRFS, Provident Financial Romania, Cetelem, TBI Credit, Viva Credit, Simplu Credit, Easy Credit, etc.

Cum obtin un imprumut nebancar urgent? Cum il obtin bani repede.

Sunt cateva varianta prin care poti sa rezolvi un deficit de bani, fie te imprumuti la rude, fie aelezi la serviciile unei institutii financiare nebancare care acorda imprumuturi rapide, soliciti un credit de nevoi personale.

Desi imprumuturile rapide sunt mult mai scumpe decat la banci, este totusi una dintre cele mai elegante variante de a imprumuta bani.

Institutiile Financiare Nebancare (IFN-urile) ofera imprumuturi nebancare urgente, destul de usor, insa tine cont si de dobanzile mari, pentru ca pe cat de usor va fi sa contractezi imprumutul urgent, pe atat va fi de greu sa-l rambursezi daca te supra-impovarezi financiar. Cel mai bine este sa le tratezi ca pe imprumuturi pana la salariu.

Institutia financiara nebancara, cea care-si face cea mai mare reclama din piata este Provident. Aici poti obtine banii in 48 de ore chiar la tine acasa. De la aceasta IFN poti solicita imprumut nebancar urgent intre 500 si 3500 RON pentru care vei avea de platit o rata fixa de 16 RON/saptamana. Acesta este ceea ce se cheama "creditul la domiciliu" si este in circuitul pietii o forma de imprumut nebancar urgent. Un mare avantaj al imprumuturilor de la Provident este faptul ca pe durata colaborarii nu veti avea surprize de genul comisioanelor ascunse, veti avea de plata doar rata imprumutului, acordarea acestuia facandu-se foarte rapid. Rata este fixa pe toata perioada imprumutului si veti stii de la inceput cat aveti de platit. In plus, atat acordarea imprumutului rapid cat si plata ratelor se pot face direct la dvs. acasa.

Actul de identitate si o adeverinta de venit sunt documentele suficiente, de obicei, pentru a lua un imprumut de la o institutie financiara nebancara. Mai mult, cererea poate fi facuta la telefon, pe internet sau prin posta. Conditiile sunt atractive pentru tot mai multi clienti, fapt dovedit si de statisticile Bancii Nationale.

IFN-urile au ajuns sa detina anul trecut o treime din totalul creditelor pentru populatie. Dincolo de modul facil de obtinere a imprumutului, pot aparea surprize mai ales cand clientii nu sunt atenti la ce semneaza. Unele IFN-uri practica dobanzi chiar si de sapte ori mai mari decat bancile.

IFN-urile mizeaza pe tentatia clientilor de a obtine un imprumut mic in conditii lejere. In timp ce bancile solicita un numar mai mare de acte si impun conditii mai dure, IFN-uri sunt flexibile si accepta acordarea imprumutului doar in baza buletinului si a unei adeverinte de venit. IFN-urile le prezinta clientilor si alte avantaje, cum ar fi virarea sumei in 24 de ore, lipsa justificarii pentru folosirea banilor sau verificarea la Biroul de Credite.

Printre cele mai cunoscute institutii de imprumuturi nebancare rapide sunt cele care acorda credite, institutii care emit carduri nebancare (carduri de cumparaturi) si casele de amanet.

Sumele pe care le puteti obtine (fie ca este vorba de bani gheata sau de carduri de credite) pornesc de le 2-400 lei si pot ajunge la 3-4000 lei, in functie de veniturile pe care le puteti dovedi.

IFN-urile ce acorda imprumuturi rapide sunt: FRFS, BT Direct IFN, Simplu Credit IFN, Profi Credit Romania IFN, Provident, Cetelem, BRD Finance, ING Credit, Verida Credit, Credex Finantari, Credit Europe Ipotecar, Viva Credit, Easy Credit, etc.

24 august 2013

CREDITE NEBANCARE URGENTE, FARA GARANTII

Creditele nebancare urgente, fara garantii sau credite cu buletinul?


Am pus aceasta intrebare nu pentru a pune in evidenta vreo similitudine intre cele doua, ci pentru a va aduce la cunostinta ca suntem pe drumul cel bun, evident, drumul catre creditele cu buletinul, chiar daca deocamdata trebuie sa ne multumim cu creditele nebancare urgente (imprumuturi rapide), fara garantii, fara gaj, fara multe, insa, nu doar cu buletinul.

Orice om normal la cap, cand vrea un imprumut de bani, isi cauta cele mai bune solutii pentru el si pentru familia sa. Nu intotdeauna cele mai bune solutii sunt si cele mai ieftine, insa, factorul timp conteaza uneori in asemenea masura incat sa nu-l mai intereseze pe om alte aspecte, pe care, fie vorba intre noi, oricum  nu le intelege foarte bine.

Cea mai frecventa dorinta a cetatenilor romani doritori de credite nebancare este aceea a negarantarii lor. De ce? In primul rand pentru ca omul nu vrea sa-si puna bunurile la bataie, iar cand vine vorba de casa, romanul este sceptic in a o pune garantie, fie si pentru un credit nebancar urgent.

Nu sunt multe posibilitati de a face rost de bani in Romania, in afara caselor de amanet si imprumuturi, iar de cand bancile au devenit amantele FMI-ului, singura varianta pe care o mai au romanii de a face rost de bani, ramane accesarea imprumuturilor nebancare, cu precadere pentru forma sa de urgenta - imprumuturi rapide - forma ce te scuteste de multa birocratie, de multe acte, de garantii, de intrebari privind trecutul tau de creditor.

Orice institutie nebancara are propriile reguli; de aceea durata de acordare a imprumutului difera. Printre cele mai cunoscute si active societati de la care puteti obtine bani urgent enumeram Provident (credite prin telefon) si Cetelem (credite online).

Pentru a afla ce institutii financiare nebancare gasiti in zona dumneavoastra consultati lista institutiilor financiare nebancare (IFN).

Orice forma de imprumut nebancar negarantat are o caracteristica importanta, ce nu este de multe ori pe placul clientului, insa nevoia urgenta de bani nu primeaza in fata dobanzilor, ca de dobanda este vorba.

Imprumuturile nebancare fara garantii, imprumuturile rapide sunt o forma scumpa a creditelor de consum puse la dispozitia populatiei de catre Institutiile Financiare Nebancare. Oamenii le acceseaza de cele mai multe ori, datorita faptului ca sunt singurele credite pentru care se califica, pentru care sunt eligibili. De cele mai multe ori, cei ce apeleaza la creditele negarantate la imprumuturile rapide sunt restantierii bancilor, cei ce au restante la un credit anterior, cei inscrisi in Biroul de Credit, cei ce au un un trecut "rau" in privinta creditelor de orice fel.

In opinia mea, creditele nebancare urgente nu reprezinta o solutie, insa, nu poti sa spui acest lucru unui om ce trece printr-o situatie dramatica.

22 august 2013

Despre creditele rapide Provident

Provident credit. Cum iei un credit Provident si cati bani poti obtine?

Provident este un brand, o institutie financiara nebancare la care se gandeste orice om ce doreste un credit. Cati bani poti lua de la Provident? Ce costuri implica creditele rapide de la Provident? In cat timp se obtine un credit Provident?

Fiind una din cele mai active institutii nebancare din piata creditelor de consum, Provident este si una din cele mai cunoscute societati nebancare, in special datorita creditelor la domiciliu, implementate de Provident in Romania. Provident a fost prima societate nebancara ce a pus la dispozitia clientilor creditele la domiciliu.

Un credit Provident este ceea ce in folclor se numeste un imprumut nebancar. Conditiile de acordare sunt lejere, ai nevoie doar de doua acte, adeverinta de venit si buletinul de identitate. Ce putem adauga sunt sumele minime si maxime, perioada de returnare a imprumuturilor si modalitatea de obtinere a unui credit.

Cati bani poti lua printr-un credit de la Provident? Ce rate ai de platit pentru un credit rapid Provident? Iata cateva din optiunile de imprumut de la Provident:


Banca
Denumire credit
Dobanda
DAE
Rata lunara
Cost total
Provident
Credit rapid. Banii in 48 de ore - 1500 RON de la Provident
36,00 %
89,86 %
40,39 EUR
538 EUR
Provident
Creditul rapid - 500 RON de la Provident
22,00 %
81,93 %
18,87 EUR
215 EUR
Provident
Creditul rapid - 2250 RON de la Provident
38,50 %
125,24 %
54,50 EUR
622 EUR
Provident
Credit rapid. Banii in 48 de ore - 1500 RON de la Provident
36,00 %
89,86 %
40,39 EUR
538 EUR
Provident
Creditul rapid - 1000 RON de la Provident
32,00 %
146,27 %
19,94 EUR
237 EUR
Provident
Creditul rapid - 2500 RON de la Provident
39,00 %
124,39 %
61,50 EUR
700 EUR

In cat timp trebuie sa returnez banii obtinuti printr-un credit de la Provident?

Perioada de rambursare a unui credit variaza de la 42 de saptamanai, pentru un credit rapid in valoare de 500 de lei, si ajunge la maxim 62 de saptamanai, pentru suma maxima oferita de Provident - 3500 de lei.

Cum pot sa iau un credit Provident?

Ai la dispozitie mai multe variante pentru accesarea unui credit rapid de la Provident:

- accesezi online - intri pe site-ul Provident, completezi formularul online si astepti sa fi contactat de un reprezentant Provident;

- suni la numerele de telefon puse la dispozitie (numerele de telefon puse la dispozitie de Provident sunt aceleasi pentru toate orasele din Romania; numerele de telefon provident sunt: telefon scurt - 021 98 77, telefon Romtelecom - 021 275 75 75, sau SMS la 1805).

Este simplu! Tot ce ai de facut este sa indeplinesti niste conditii pentru a solicita un imprumut rapid de la Provident:

- ai nevoie de un act de identitate care sa-ti certifice cetatenia romana;
- o dovada a unui venit cert - fluturas de salariu, cupon de pensie si o dovada a unui cont bancar deschis in lei pe numele tau la orice banca din Romania;
- venitul minim per solicitant trebuie sa fie de 270 de lei sau 540 de lei pentru toata familia;
- pentru a solicita un imprumut Provident trebuie sa ai o varsta peste 18 ani.

19 august 2013

CREDITE NEBANCARE IMOCREDIT

Imprumuturi nebancare ipotecare de la ImoCredit. Credite rapide.


IMOCREDIT IFN SA este o societate specializata in acordarea de credite ipotecare, destinate finantarii investitiilor imobiliare diverse, cumpararii, construirii, reabilitarii, consolidarii sau extinderii imobilelor, constructiilor cu destinatie locativa, industriala sau comerciala dar si achizitiei de terenuri.

Produsele de credit ipotecar IMOCREDIT se adreseaza atat clientilor grupului, care cumpara sau construiesc in parteneriat cu IMOINVEST, caz in care beneficiaza de multiple avantaje, cat si oricaror alte persoane fizice sau juridice care doresc sa achizitioneze / construiasca imobile din / cu alte surse.

IMOCREDIT IFN SA este prezenta in multe dintre centrele economice importante din Romania, numarul punctelor de lucru fiind in continua crestere.

Produsele de creditare puse la dispozitia clientilor de catre ImoCredit sunt urmatoarele: credit ipotecar de achizitie imobiliara, credit ipotecar de constructie imobile, credit ipotecar de amenajare imobile, credit ipotecar Primo Casa, credit imobiliar cu ipoteca. credit ipotecar destinat pentru achizitia sau constructie/extinderea/consolidarea, activitatii proprii, credit ipotecar pentru constructia de ansambluri imobiliare, credit pe termen scurt pentru plata avansului sau a unei diferente de pret pentru achizitia unui imobil, creditul de nevoi personale cu ipoteca nenominalizare pentru acoperirea nevoilor disponibile banesti, Creditul de nevoi curente cu ipoteca, creditul capital de lucru, creditul business startup, creditul sales and lease back, etc.


Creditul ipotecar este destinat pentru achizitia de apartamente, case, vile, cabane de agrement sau case de vacanta. Dobanda este variabila, stabilita in functie de bonitatea clientului si are la baza o componenta fixa pe toata durata creditarii si una variabila(EURIBOR, ROBOR, LIBOR 6M).

Perioada de rambursare a creditelor:
a) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana si rezidente in Romania: - intre 10 si 25 ani,
b) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana dar care au rezidenta in alte tari si obtin venituri cu caracter regulat din tarile respective: - intre 10 si 15 ani.
Valoarea creditului
a) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana si rezidente in Romania: - min. 5000 euro – max. 110.000 euro sau echivalent lei;
b) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana dar care au rezidenta in alte tari si obtin venituri cu caracter regulat din tarile respective: - min. 5000 euro – max. 100.000 euro sau echivalent lei.

Contributia imprumutatului
a) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana si rezidente in Romania: - minim 15% pentru creditele contractate in lei, minim 25% pentru creditele contractate in euro, si minim 40% pentru creditele contractate in USD, din valoarea tranzactiei, daca venitul clientului luat in calcul e obtinut in lei.
b) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana dar care au rezidenta in alte tari si obtin venituri cu caracter regulat din tarile respective: - minim 20% , deoarece persoanele fizice din aceasta categorie realizeaza venituri in moneda euro, moneda la care se vor si credita.
In cazul achizitiilor de teren intravilan destinat constructiei de locuinte contributia proprie e de minim 30%.

Garantii: ipoteca rang I asupra imobilului achizitionat si/sau asupra altor imobile situate intravilan, pe teritoriul Romaniei. Garantia trebuie sa asigure un grad de acoperire a creditului dupa cum urmeaza:
a) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana si rezidente in Romania: -un grad de acoperire de min. 120% aferent creditelor in lei, de min. 135% pentru cele in euro, respectiv de min.170% la cele acordate in USD ;
b) Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana dar care au rezidenta in alte tari si obtin venituri cu caracter regulat din tarile respective:- un grad de acoperire de min. 135%;
Pentru clientii persoane fizice cu cetatenie romana ce achizitioneaza terenuri intravilane:- un grad de acoperire de min. 140%.

Avantaje:
Clientul poate prezenta un cumul de maxim 3 codebitori (respectiv garanti sau garanti ipotecari) rude sau afini de rang I sau II, pentru a se califica la creditul solicitat;
Seriozitate, flexibilitate si rapiditate in analiza si aprobare.
Asigurarea unui suport de specialitate din partea consilierilor in alegerea celei mai bune solutii in raport cu interesele clientului.

Conditii de eligibilitate

Beneficiari eligibili sunt persoane fizice cu cetatenie romana rezidente in Romania sau in strainatate care sa:
- aiba varsta minima legala (18 ani) care sa-i permita asumarea de angajamente legale direct sau prin imputernicit;
-  varsta maxima, incluzand perioada creditului solicitat, sa nu depaseasca 70 ani la barbati respectiv 75 ani la femei;
- aiba un venit lunar net pe familie de minim 200 euro
- prezinte documente de venit legale si acceptate de creditor;
- aiba discernamant, sa inteleaga riscurile asumate;
- obtina, conform fisei- scor, un punctaj care sa o incadreze in una din categoriile A-D;
- nu prezinte in CRB restante mai mari de 100 lei de tip E sau X in ultimele 12 luni.
- aiba o vechime totala in munca de minim 6 luni pt rezidentii in Romania si minim un an , pentru persoanele rezidente in strainatate;

Documente necesare

1. Acte de Identitate;
2. Documente tipizate IMOCREDIT;
3. Documente care atesta veniturile solicitantului si ale familiei:
 - din salarii obtinute in tara sau in strainatate;
 - din pensii;
 - din contracte de administrare/ de mandat;
 - din dividende (pentru persoanele care realizeaza astfel de venituri de la societatea proprie sau alte societati);
 - din chirii sau alte venituri obtinute din alte activitati.
4. Documente din care rezulta valoarea proiectului pentru care se solicita creditul:
 - Actele de proprietate a imobilului pentru care se solicita creditul (actul de dobandire, extras de carte funciara si certificatul fiscal);
 - Contractul/ antecontractul de vanzare cumparare sub semnatura privata sau autentificat la notar (in cazul contractului final de imprumut) in care sa se specifice valoarea la care s-a convenit vanzarea, modalitatea de plata, valoarea achitata in avans.

IMOCREDIT IFN SA este prezenta in multe dintre centrele economice importante din Romania, numarul punctelor de lucru fiind in continua crestere.

Date contact: IMOCREDIT IFN SA

Nr. reg. com.: J/12/2387/2003
CUI: RO 15697373
Cont: RO 93 BTRL 01301201970510XX
Banca: BANCA TRANSILVANIA
Operator date cu caracter personal 18750
Capital social: 25.677.740 lei.

IMOCREDIT Cluj-Napoca
Str. Horea, nr. 3
Telefon: 0264.595.675
Fax: 0264.595.675
E-mail: office@imogrup.ro

IMOCREDIT Baia Mare
B-dul Unirii nr 16, Et.2, Cam.8
Tel: 0751-307175;
e-mail: office.baiamare@imogrup.ro

IMOCREDIT Sibiu
Intrarea Siretului, Bloc B1, sc II, ap 17
Tel: 0749-122608; 0751-307174
e-mail: office.sibiu@imogrup.ro

IMOCREDIT Targu Mures
Tel: 0749-122609;
e-mail: office.targumures@imogrup.ro

IMOCREDIT Oradea
B-dul Dacia, nr. 46 (Blocul ELSACO)
Tel: 0752-199744;
e-mail: office.oradea@imogrup.ro

IMOCREDIT Bucuresti
Str. Vasile Lascar Nr.5-7, Cam. 414, Et. 4, Sector 2
Tel: 0751-307175
e-mail: alina.popescu@imogrup.ro

IMOCREDIT Brasov
Str. N. Iorga nr.14, ap.3, parter
Tel: 0755-085990
e-mail: gheorghe.sacuiu@imogrup.ro

17 august 2013

IMPRUMUTURI NEBANCARE IPOTECARE

Cum poti sa iei un credit pentru o casa altfel decat de la banca? Accesezi un credit nebancar ipotecar!


In ultima vreme bancile au devenit forte "zgarcite" in privinta acordarii de credite, in spcial a celor ipotecare. Desi programul prima casa a adunati cativa musterii, totusi, piata creditelor ipotecare din Romania este la limita supravietuirii.

Pe langa faptul ca romanii nu mai cumpara, nici daca ar dori s-o faca, n-ar mai avea de unde sa imprumute. Bancile nu mai au chef sa acorde imprumuturi ipotecare imobiliare.

In acest context, pe piata financiara din Romania s-a dezvoltat un nou concept de credite ipotecare, si anume, credite nebancare ipotecare.

In conditiile in care 2,5% din romanii care detin o casa au apelat la imprumuturile ipotecare, conform unui studiu realizat de Verida Credit, o cifra deosebit de mica fata de restul tarilor dezvoltate, totusi, creditele nebancare au inceput sa prinda teren si sa lupte cot la cot cu creditele bancare ipotecare.

"In ciuda opiniilor uneori contradictorii referitoare la piata de credite si la evolutia sectorului imobiliar, este incontestabil faptul ca romanii au nevoie de mai mult sprijin pentru a reusi sa obtina o locuinta potrivita - fie pentru a o locui zi de zi, fie pentru resedinte de vacanta", declara acum cativa ani fostul presedinte ABN Amro Romania - banca care controleaza societatea Verida Credit, citat de NewsIn. Si a avut dreptate! Romanii au inceput sa se reorienteze catre sectorul nebancar al creditelor ipotecare, in conditiile in care bancile au devenit mult prea mofturoase in acordarea de credite pentru achizitiile de locuinte.

Societatea de credite ipotecare Verida Credit IFN a lansat un imprumut pentru achizitia de locuinte, in dolari americani, pe o perioada maxima de 30 de ani, cu o dobanda de 9.95% pe an.

Acest credit este destinat persoanelor interesate in cumpararea unei locuinte si care pot plati un avans de minimum 25%, se arata pe site-ul societatii.

Creditul are o dobanda fixa pe 30 ani, iar plata lunara nu se va schimba niciodata pe toata durata creditului.

Imprumutul se acorda in dolari si se ramburseaza in dolari, mai precizeaza Verida Credit.

Majoritatea persoanelor care doresc sa obtina un credit ipotecar considera timpul de acordare a creditului ca fiind un factor determinant in luarea acestei decizii.  Procesul de acordare a unui credit ipotecar este unul complex. Cu toate acestea, la Verida Credit suma dorita poate intra in contul dumneavoastra in doar 7 zile daca aveti toate actele pregatite.

Aveti mai jos lista celor mai importante documente de care aveti nevoie pentru obtinerea unui credit nebancar. Toate actele, in forma solicitata de Verida Credit sunt disponibile pentru download pe site-ul institutiei financiare nebancare www.verida.ro.

Documente necesare pentru obtinerea unui credit

- Acord consultare biroul de credit

- Acord consultare centrala riscurilor bancare

- Adeverinta de venit

- Formular de aplicatie credit Verida

- Lista documente proprietate

Verida Credit are o echipa de management si de control al riscurilor asigurata de profesionisti cu vechime de cel putin 10 ani in creditare ipotecara – profesionistii care au lansat prima societate de credit ipotecar din Romania in 2002 si care au pus bazele pietei de credit ipotecar romanesti.

Toate aceste caracteristici recomanda Verida Credit ca un partener la un nivel la fel de solid ca al oricarei alte banci de renume in privinta acordarii de credite ipotecare, cu diferenta de calitate pe care Verida Credit o poate produce in plus datorita specializarii exclusive pe acest produs. Astfel, Verida Credit este specialistul creditelor nebancare ipotecare.

Este important de subliniat ca pentru stabilirea venitului, in acordarea unui credit nebancar ipotecar, Verida Credit ia in calcul pe langa veniturile obtinute din salariu si alte categorii de venituri, fiind foarte flexibila din acest punct de vedere. 

Pentru alte informatii, accesati Verida Credit sau vizitati-ne si pe site, CREDITON. Veti gasi mai multe informatii despre creditele nebancare ipotecare si despre Institutiile Financiare Nebancare, in general.

13 august 2013

CEL MAI IEFTIN SI MAI RAPID IMPRUMUT NEBANCAR

Societatile nebancare ofera imprumuturi de bani rapid. Creditele rapide ieftine nu le gasesti la IFN-uri. Creditele rapide nu le gasesti la banci.


Vrei sa obtii bani urgent de la IFN? Vrei sa stii care este cel mai ieftin si cel mai rapid imprumut nebancar? Vrei sa stii ce acte iti sunt necesare si ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a accesa un credit nebancar?

Te-ai hotarat sa iei bani cu imprumut de la societati nebancare si nu stii pe care s-o alegi. Evident ca primul lucru ce-ti trece prin minte e sa obtii cel mai ieftin imprumut, cea mai mica dobanda din piata. Cum afli care este cea mai mica dobanda din piata imprumuturilor nebancare, atata timp cat aceste societati nebancare nu prea se omoara sa afiseze dobanda? Greu de raspuns si mai greu de a te hotara ce credit sa alegi. Intr-o prima faza analizezi nivelul ratelor saptamanale sau lunare, pentru diverse tipuri de imprumut, apoi, te uiti si la rapiditatea cu care poti lua imprumutul si poti dispune efectiv de bani. Dar, primordiala este dobanda si dupa aceea urgenta cu care obtii banii in mana. Evident sunt si persoane care sunt interesate doar de aspectul rapditatii; vor doar sa faca rost de bani urgent, indiferent de costuri, mai ales daca sunt restantieri si n-ar putea accesa alta forma de imprumut, in afara imprumuturilor rapide de la IFN.

Solutia pe care o abordezi intr-un final de decizie, ce a insemnat probabil o serie de demersuri intreprinse pe la rude, prieteni, amici, in incercarea disperata de a face rost de bani, estesa apelezi la institutiile nebancare pentru a lua un imprumut rapid. Ac easta clasa a imprumuturilor rapide este o clasa mai putin restrictiva, ce necesita conditii minimale de indeplinit si mai ales, nu cnteaza trecutul tau ca si creditor.

Poti face rost de bani rapid, printr-un imprumut urgent nebancar, fara garantii, fara giranti, pornind de la 24 de ore si ajungand la 48 de ore. Evident, rapiditatea aprobarii imprumutului si obtinerea banilor in mana depinde in mare de eligibilitatea ta si in al doilea rand de modul cum fiecare institutie nebancara si-a gandit structura acestor credite rapide.


Desi este o solutie flexibila aceea de a apela la un imprumut rapid de la o institutie financiara nebancara, imprumutul rapid sau creditul instant fiind un imprumut destinat in general achizitie de bunuri de stricta folosinta sau unor categorii de cheltuieli curente, totusi imprumutul rapid este, in ciuda aparentelor o specie aparte, prin prisma dobanzilor practicate de societatile nebancare. Dobanzile sunt mari, uneori cifrele sunt halucinante, evident ca aceasta impresie este data si datorita termenelor scurte in care se deruleaza efectiv imprumutul rapid nebancar. Creditul nebancar rapid poate fi un credit online, credit la domiciuliu sau un imprumut facut direct in magazin, la punctele de lucru ale Institutiilor Financiare Nebancare.

Imprumuturile rapide se acorda in maxim 48 de ore de la depunerea cererii (daca esti eligibil). In general, sumele solicitate sunt mici, asa ca nu necesita nici giranti, nici garantii materiale. Singurul inconvenient al acestor credite nebancare este ca sunt mai scumpe decat cele oferite de banci. Exista insa mai multe oferte de imprumuturi rapide pe piata. Unele companii au chiar oferte decente, comparative cu cele ale bancilor din punct de vedere al costurilor.

Iata cateva din ofertele de imprumut rapid puse la dispozitie de institutiile financiare nebancare:

1. ICREDIT - la prima vedere pare a  acorda cel mai rapid credit - "iti aducem banii în 24 de ore, direct la domiciliu", intr-un mod foarte simplu, convenabil, corect si transparent. In plus, clientul este asistat gratuit in completarea solicitarii de imprumut de catre un consultant al firmei. Sumele puse la dispozitie pentru imprumuturile rapide  sunt cuprinse intre 400 si 4000 de lei, insa clientilor noi le pot acorda maximum 1200 de lei imprumut. Rambursarea creditului se face in rate saptamanale egale, incasate de consultantii de credit direct de la domiciliul clientului. Daca aveti nevoie de un imprumut, de consultatii si sfaturi financiare, daca doriti sa fiti vizitat de un consultant de credit, puteri sa contactati iCredit telefonic sau prin email. Sediu Central: Bulevardul Basarabia nr. 80, etaj 1, sector 2, Bucureşti. Telefon: 031 7171 100. Email: office@icredit.co.ro

2. TBI CREDIT - este de asemenea o institutie financiara nebancara mobila si flexibila in privinta creditarii, care acorda imprumuturi nebancare pentru nevoi personale cu care poti achizitiona diverse bunuri din magazinele partenere TBI Credit. Tot la TBI Credit mai gasesti pe langa creditul de nevoi personale si creditul de bunuri, creditul auto full option, cardul de credit si creditul pentru sanatate. Aici ai avantajul ca poti sa iti stabilesti singur propriul plan de rambursare a imprumutului si sa iti negociezi dobanda atunci cand vrei sa rambursezi anticipat sumele imprumutate. Si, foarte interesant, esti scutit de plata oricarei dobanzi daca returnezi in totalitate imprumutul nebancar intr-un interval de 2 luni (56 zile de gratie). De asemenea, compania poate pune la dispozitia clientului o asigurare de somaj, adica: intr-o astfel de situatie, compania de asigurari preia plata ratelor imprumutului nebancar pe perioada somajului. Pentru a lua legatura cu TBI Credit, puteti sa telefonati la 0215 298 600, email: office@tbicredit.ro, sau puteti sa va deplasati la sediul central din Str. Puiul lui Zamfir, nr. 8-12, sector 1 Bucuresti.

3. PROVIDENT - este una dintre cele mai mediatizate IFN-uri. Ei nu acorda imprumuturi prea mari (sumele de bani pe care le poti imprumuta variaza intre 500 si 3500 de lei), insa daca te imprumuti prima oara de 800 de RON platesti o rata destul de mica saptamanal 40 RON si dupa 3, 4 luni poti face un alt imprumut care il achita automat pe cel initial si iti mai si ramane restul de bani, dar iti creste si rata saptamanala. Nu poti returna imprumutul nebancar rapid, dar dobanda e acceptabila: la 800 ron, platesti inca aproximativ 300 ron. Costurile imprumutului par a fi la vedere, fara alte costuri sau comisioane ascunse. Pe site-ul Provident aveti un calculator unde va puteti calcula ratele sxaptamanale aferente sumei pe care doriti s-o imprumutati. Daca doriti sa luati legatura cu Provident, puteti sa sunati la nr de telefon 021 2 75 75 75, sau sa accesati online site-ul Provident.

4. CETELEM – Credite nevoi personale fara garantii - Credite personalizate - "Pentru ca tu stii cel mai bine ce proiecte ai, Cetelem a creat CNP – creditul pentru nevoi personale: un produs financiar personalizat, special creat pentru nevoile tale personale. Accesibil tuturor persoanelor fizice / persoanelor fizice autorizate (PFA) si adaptat nevoilor fiecaruia, CNP (Creditul pentru Nevoi Personale) de la Cetelem te ajuta sa-ti realizezi acum planurile, oricare ar fi ele." Apelati telefonic Cetelem, la numarul: 021 312 02 20, sau prin email: office@cetelem.ro. Adresa Cetelem: Str. Clucerului, nr. 78-80, Sector 1, Bucuresti.

5. VIVACREDIT - o companie care promoveaza sistemul de imprumut pana la salariu. Ei se adreseaza persoanelor care se confrunta cu cheltuieli neprevazute si au nevoie de bani urgent, doar pentru o perioada scurta de timp. La VIVACREDIT aplici online, in doar 10 minute si in cateva ore ai aprobarea creditului (uneori dureaza chiar si cateva minute). Pentru a contacta Viva Credit, puteti sa sunati la telefonul: 021 303 0080, Email" info@vivacredit.ro. Adresa Viva Credit: Muntenia Business Center, Splaiul Unirii, 16, Sector 4, Bucuresti.

6. FORTZA ROSSA (FRFS) - o institutie financiara nebancara care acorda credite ultra-rapid, in doar 24 de ore, si care are costuri foarte reduse: dobanda anuala de 9.9% si DAE incepand de la 15.9%. Acorda imprumuturi intre 1000 si 100000 lei, insa si conditiile de creditare sunt un pic mai rigide. Daca doriti sa contactati Forza Rossa Financial Services, puteti s-o faceti la telefon: 0213 878 707 si Email: contact@frfs.ro. Adresa FRFS, Calea Victoriei, Nr. 1-5, Sector 3, Bucuresti.

7. SIMPLU CREDIT -  o societate nebancara ce ofera credite pentrru persoane fizice si juridice. Pentru clientii Simplu Credit ce le recomanda serviciile exista o recompensa de 50 de lei reducere pentru urmatoarea rata, la fiecare persoana eligibila in a accesa un imprumut. De asemenea, clientii care achita ratele la timp, la un credit de nevoi personale, beneficiaza de o reducere de 5% din rata lunara. Simplu Credit se prezinta ca institutia nebancara ce solicita cele mai putine acte necesare pentru un credit, toate veniturile indifierent denatura lor fiind luate in calcul (PFA, dividente, etc). Decizia de acordare a acreditului se comunica in maxim 48 de ore. Creditele nu au costuri ascunse, iar clientii beneficiaza de asistenta pentru orice problema legata de procesul de creditare. Daca doriti sa contactati Simplu Credit, puteti s-o faceti la telefonul 021 404 82 96 si Email:  office@simplucredit.ro. Adresa Simplu Credit: Sos. Pantelimon, nr. 91, Bl. 403, Sector 2, Bucuresti.

Acestea sunt cateva din ofertele de imprumuturi nebancare rapide din piata. Le-am ales pentru ca aceste societati nebancare sunt cele mai cunoscute de dumneavoastra, fiind si cele mai importante institutii financiare nebancare din Romania. Ofertele creditelor rapide sunt mult mai numeroase, fapt ce tinde sa diversifice serviciile de creditar rapida si mai ales sa ieftineasca aceste tipuri de produse financiare. Deocamdata dobanzile sunt destul de ridicate, insa, trebuie sa recunoastem ca sunt cele mai flexibile si lejere credite din piata, deci, pentru un client ce nu este eligibil pentru alte tipuri de credite, sunt exact ceea ce trebuie.

11 august 2013

Credite nebancare online. Bani urgent

Cum fac rost de bani rapid? Credite nebancare online de la IFN

    
Desi dobanzile practicate de IFN-uri pentru creditele nebancare rapide sunt mari in comparatie cu dobanda creditelor de consum puse la dispozitie de banci, tot mai multi romani apeleaza la aceste servicii de imprumuturi rapide nebancare. De ce? Simplu! Pentru ca aceasta forma de imprumut urgent nu necesita indeplinirea acelorasi formalitati ca la un imprumut obisnuit. De obicei sunt suficiente 2 acte, o adeverinta de venit si copie dupa buletin. Ce implica acest lucru? In primul rand, creditele rapide sunt preferate de restantieri, cei care apar inscrisi in Biroul de Credit ca rauplatnici (fie au avut intarzieri in plata ratelor unui imprumut mai vechi, fie n-au mai platit deloc ratele respectivului credit). De asemenea, faptul ca in acordarea imprumuturilor rapide nebancare IFN-urile nu mai verifica trecutul ca si creditor al potentialului client este cel mai mare avantaj oferit in prezent, avand in vedere numarul tot mai mare al restantierilor la creditele bancare ipotecare. Multi dintre cei ce au achizitionat un apartament in perioada 2006-2008 au probleme cu imprumutul, au intarzieri la plata ratelor, sunt restantieri si chiar inscrisi in Biroul de Credit.

O varianta de imprumut nebancar urgent este oferita de Provident. De la Provident puteti imprumuta sume cuprinse intre 500 si 3000 de lei. Acordarea imprumutului se face rapid, in maximum 48 ore. Prin acest imprumut la domiciliu primiti banii la dumneavoastra acasa.

Nu exista nici un fel de taxe sau comisioane ascunse. Veti avea de platit doar rata imprumutului. Rata de plata este fixa pe toata perioada imprumutului. Veti sti de la inceput cat aveti de platit.

Care sunt avantajele unui astfel de imprumut nebancar rapid?
Obtineti banii rapid, in 48 de ore. Fara birocratie (se va completa un singur formular). Fara cozi la ghiseu: atat acordarea imprumutului cat si plata ratelor se fac la dvs acasa. Perioada de rambursare poate fi de 28, 42 sau 56 de saptamani.

Imprumuturile urgente de la institutii nebancare, tot mai frecvente

Biroul de Credite a anuntat ca restantele populatiei mai mari de o luna au ajuns deja la un miliard de euro iar bancile prefera sa cumpere obligatiuni ale statului decat sa mai ofere credite.

Romanii au incredere in institutiile nebancare de la care obtin imprumuturi rapide,
in ciuda dobanzilor foarte mari

Daca banca va refuza un imprumut, nu inseamna neaparat ca veti ramane fara bani. Sunt institutii financiare care ii accepta pe cei refuzati de banci. E drept, la un alt pret!
      
Pentru un credit de 3.000 lei, Provident cere inapoi chiar si 5.500 lei daca se opteaza pentru serviciul suplimentar de gestionare la domiciliu a creditului. Oferta celor de la Cetelem prevede ca rambursarea se face la aproape 3.900 lei, pe aceeasi perioada. Cine sunt clientii acestor institutii financiare nebancare? Romanii care nu indeplinesc conditiile de creditare impuse de o banca ori care au fost trecuti pe lista rau-platnicilor.

Solicita chiar acum un imprumut de la Provident! Poti solicita un imprumut rapid intre 400 si 3.000 de lei pe o perioada de 42 sau de 56 de saptamani. Nu ai nevoie de giranti sau de garantii materiale, iar banii vor fi virati in contul tau in 10 zile de la semnarea contractului.

Vrei un imprumut rapid? Ai nevoie de bani urgent? Easy Credit poate fii rezolvarea! Poti obtine bani in maxim 48 de ore
In maxim 48 de ore cererea dumneavoastra poate fi solutionata, astfel nevoia urgenta de bani nu mai trebuie sa fie o problema pentru dumneavoastra si familie.

- pre-aprobare dosarului este rapida, incepand de la 15 minute
- aprobarea financiara in maxim 48 de ore
- nu luam in considerare venitul dumneavoastra
- puteti obtine credit chiar daca ati fost refuzat de alte banci
- perioada maxima de rambursare a imprumutului este de pana la 4 ani
- noi nu avem comisioane ascunse, precum cele pentru analiza dosarului, de acordare, sau de rambursare anticipata a creditului
- beneficiati de o dobanda fixa pe toata durata creditarii, stabilita prin contract
- actele pe care trebuie sa le prezentati sunt cele ale proprietatii cu care se garanteaza, buletinul/ carte de identitate si certificatul de casatorie.

Acestea ar fi cateva posibilitati de a face rost de bani urgent, apeland la un imprumut rapid nebancar.
Pentru mai multe informatii, accesati CREDITON.

9 august 2013

Credite rapide nebancare

Cand alegi sa apelezi la un credit rapid nebancar? Care sunt posibilitatile de a face rost de bani rapid?


Banii sunt o tinta permanenta pentru oamenii, care, desi nu alearga dupa ei in mod direct, si-i doresc si spera sa-i obtina prin cele mai facile mijloace. Evident ca cel mai usor mijloc de a obtine bani este imprumutul, cu toate formele sale de acordare. Uneori n-0avem incotro, singura posibilitate de a face rost de bani este imprumutul. Aceste situatii sunt generate in principiu de un eveniment, fericit sau nefericit. Pana la urma nu conteaza evenimentul in sine ci mai ales faptul ca vrei sa faci rost de bani urgent. Timpul de accesare a unui imprumut iti limiteaza de multe ori posibilitatile de a aplica pentru el, pentru ca daca tu vrei sa faci rost de bani in 2 ore, nicio societate financiara nu-ti va putea acorda un imprumut intr-un timp atat de scurt. Imprumuturile de bani, fie ele si nebancare pot fi acordate intr-un interval de minim 24 de ore. Fiecare dintre aceste societati nebancare vor sa se asigure ca ai capacitatea de a rambursa imprumutul, deci, trebuie sa indeplinesti niste conditii minime pentru a-ti fi aprobat creditul.

Evident, poti sa alegi alte metode de a face rost de bani, inainte de a ajunge sa accesezi un credit; poti sa vinzi un obiect de valoare pe care-l detii, daca vanzarea se realzeaza repede, pretul poate fi unul atractiv pentru cumparator, fapt ce s-ar putea sa fie in defavoarea ta ca vanzator. Deci, pana la urma, varianta cea mai convenabila s-ar putea sa fie tot un imprumut. Daca apelezi la un imprumut bancar, s-ar putea sa astepti mai mult decat ai dori pentru a primi banii, apoi, mai intervin si actele cerute, timpul pierdut, etc.

Cea mai rapida varianta ramane accesarea unui imprumut nebancar de la un IFN. Aceasta este solutia cea mai viabila de a obtine bani rapid atunci cand ai nevoie. Trebuie doar sa suni la un numar de telefon si sa soliciti o intrevedere cu un consultant al IFN-ului. Acesta poate veni la tine acasa pentru a discuta conditiile imprumutului. Sau mai simplu si mai rapid, completezi un formular online si esti contactat de un reprezentant al societatii nebancare in maxim 60 de minute.

Avand in vedere restrictiile impuse de BNR bancilor, si faptul ca IFN-urile nu pot tine depozite pentru populatie, conditiile de creditare, in special pentru imprumuturile rapide sunt mult mai lejere. IN general, trebuie sa ai varsta intre 21 si 69 de ani, sa fi cetatean roman, sa ai dovada unui venit continuu, si eventual sa dispui de un extras de cont la o banca. Venitul trebuie sa fie de minim 270 de lei pe persoana din familie sau 540 de lei pe familie, iar suma pe care o poti imprumuta variaza intre 500 si 3000 de lei, poti lua chiar 3500 de lei daca ai mai accesat un imprumut in trecut si ti-ai indeplint obligatiile contractuale aferente respectivului credit nebancar. Majoritatea societatilot nebancare trimit banii la client acasa, in maxim 48 de ore de la semnarea contractului de credit, evident daca esti eligibil si saca imprumutul ti-a fost aprobat.

Afla mai multe despre creditele rapide nebancare accesand Credite IFN