AMANETUL SAU IMPRUMUTUL RAPID CU BULETINUL

Cand nu te califici pentru imprumuturile nebancare ce sanse mai ai de a face rost de bani? Apeleaza la Casele de Amanaet! Obtii banii rapid, doar cu buletinul de identitate si un bun personal. 


Cand sansele de a contracta un imprumut s-au spulberat, cand si Institutiile Financiare Nebancare te-au refuzat, singura optiune care-ti ramane este sa apelezi la Casele de Amanat. Singura conditie pe care trebuie s-o indeplinesti este sa detii un bun de valoare si sa ai un buletin de identitate.

Evident, nu doar cei ce nu pot face rost de imprumuturi apeleaza la Casele de Amanet. Mai sunt persoanel care nu pot face economii pentru situatii de urgenta si evident sunt si foarte multi clinenti cu probleme care amaneteaza diverse obiecte nu din cauza ca nu pot lua un imprumut nebancar ci doar din motivul de a face rost de bani instant, pe loc, fara a angrena in acest proces familia.

Cea mai activa clasa in privinta amanetarilor este cea a somerilor totusi, adica acele persoane care nu s-ar califica in mod obisnuit pentru a accesa imprumuturi nebancare.

Pe langa faptul ca la Casa de amanet n-ai nevoie de acte de dovada ale venitului, ci doar de buletinul de identitate si de un bun pe care sa-l lasi gaj, mai sunt si alte avantaje pe care le ai fata de o banca sau de o societate specializata in imprumuturi rapide, cum ar fi:

- la Casa de Amanet obtii banii rapid in momentul in care ai nevoie de ei;
- simplitatea demersurilor;
- buletinul de identitate este singurul act obligatoriu;
- nu trebuie sa astepti 48 de ore ca in cazul imprumuturilor la domiciliu;
- semnezi contractul de amanet si pleci acasa cu banii;
- poti sa amanetezi orice, de la antichitati la ceasuri, masini, terenuri, bijuterii, monede vechi, etc.
- evaluarea se face pe loc conform unei grije standard;
- oricine poate apela la amanet, nu trebuie sa fii nici angajat de 3 luni, nici sa ai carte de munca sau contract de munca, nu te verifica nimeni la Biroul de Credit;

Pe de alta parte exista si dezavantaje ale Casei de Amanet:

-  costurile sunt mai ridicate decat in cazul imprumuturilor;
- exista comisioane destul de mare ce se percep zilnic pentru imprumuturile alocate bunurilor amanetate, la aur este de 0.5 pana la 1%;
- pentru imprumuturile garantate cu automobile, comisionul e de 0,5%, iar daca vrei sa garantezi imprumutul cu un teren, acesta devine variabil.
- contractul de imprumut se incheie pe o perioada de maxim 30 de zile, insa, il poti face si pe 5 zile, daca doresti;
- daca platesti inainte de termen, comisionul ti se recalculeaza, nu mai trebuie sa platesti comision pentru zilele ramase din contract;

Ce trebuie sa mai stii inainte de apela la Casele de Amanet

Cat valoreaza obiectul pe care-l amanetezi?

Aceasta intrebare este importanta mai ales daca vei ajunge sa nu returnezi imprumutul. Daca obiectul are o valoare mare poti risca niste pierderi majore neplatind.

Cat de repede poti returna banii?

Decat sa reinnoiesti contractul de amanetare de zece ori, mai bine ia un imprumut. Platesti mai putin si conteaza mai mult cand ai o urgenta.

Care este cea mai buna oferta de pe piata?

Casele de amanet au comisioane diferite, evaluari diferite, conditii de amanetare diverse. Nu intra in primul amanet care iti iese in cale, informeaza-te inainte!

Amanetul este o solutie buna pentru crizele financiare de moment. Pentru cei care au nevoie de bani aici si acum. Nu este o solutie de durata.

Amanetarea este un imprumut foarte scump – daca ai apelat la el, plateste-l cat poti de repede!

Daca vrei sa alegi intre imprumuturile nebancare si Casele de Amanet, o poti face gandit-te in felul urmator: un imprumut rapid, de genul celor pana la salariu sau creditele la domiciliu sunt comparabile cu amanetul, insa, restul creditelor de nevoi personale oferite de societatile nebancare sunt mult mai ieftine decat amanetul. Evident, daca este vorba doar ca nu indeplinesti conditiile de eligibilitate pentru nicio forma de imprumut nebancar, poti sa apelezi la Casele de Amanet unde n-ai nevoie decat de buletinul de identitate, ca act strict necesar.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto