IMPRUMUTURI FARA ADEVERINTA DE VENIT

Creditele rapide fara adeverinta de venit sunt cele mai cautate de romani


Fara acte, fara conditii drastice de verificare a eligibilitatii, doar cu buletinul de cele mai multe ori si un fluturas de salariu sau o dovada neinsemnata care sa-i ateste bonitatea si ai rezvolat accesarea unui imprumut rapid.

Saracia i-a impins pe multi romani spre imprumuturi riscante, la dobanzi mari. Imprumuturile rapide doar cu buletinul, fara adeverinta de venit, insa garantate cu un bun mobil sau imobil a creat adevarate drame; procesele intentate pe aceasta latura a imprumuturilor rapide fiind la concurenta cu cele intentate bancilor de catre clientii ce reclama comisioanele abuzive.

Drumul catre banca fiind inchis in privinta conditiilor de creditare, oamenii se indreapta catre IFN-urile ce-i atrag cu imprumuturi acordate in cateva ori, rapid, doar cu buletinul. 

Evident, orice imprumut fara acte suna tentant, insa, dobanzile acestor imprumuturi nebancare rapide acordate doar pe baza buletinului sunt foarte mari, oamenilor fiindu-le aproape imposibil sa le mai returneze. 

De exemplu pentru un imprumut de 4-5000 de lei, clientii platesc o dobanda de 2-3000 de lei, aproape dublul creditului initial, dobanda ce este de peste 4-5 ori mai mare decat cea perceputa de banci. Aceste imprumuturi sunt riscante si sunt considerate la limita legii, insa, nu in afara ei. Trebuie sa stiti ca vorbim de creditele rapide, nu de creditele de consum acordate de IFN-uri. In general imprumuturile nebancare rapide au dobanzi efective peste 250%.



Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto