ROMANII SUNT REFUZATI SI LA IMPRUMUTUL RAPID

Romanii sunt refuzati masiv si la creditul "mura-n gura''


Chiar daca potentialii clienti ai institutiilor financiare nebancare sunt in marea lor majoritate cetateni corecti, cu intentii bune in privinta returnarii imprumuturilor solicitate, totusi, in categoria celor ce doresc credite rapide sunt si cei certati cu imprumutul, in primul rand cel bancar, dar sunt suficiente cazuri ce au avut probleme in trecut cu imprumuturile nebancare.

Creditele rapide pentru restantieri sunt printre cele mai cautate produse financiare din portofliul IFN-urilor, fapt valorificat de aceste societati non-bancare, iar cand acestea nu gasesc nicio motivatie in acordarea unui imprumut, evident clientii isi gasesc alte surse potentiale de bani, in special casele de amanet, dar si persoane fizice.

De exemplu, cererile primite de Provident Financiar sunt in proportie de 50% refuzate. Provident este una din institutiile ce acorda imprumut doar cu  o adeverinta de venit si o copie dupa actul de identitate.

"Scopul Provident Financial Romania a fost dintotdeauna sa ofere produse financiare simple si usor de inteles clientilor care isi permit sa le restituie. Aproximativ jumatate din solicitarile de credit pe care le primim sunt respinse in urma analizei bonitatii potentialilor clienti, un nivel similar cu cel de anul trecut", spun reprezentantii companiei.

Un astfel de imprumut rapid este un produs destul de scum, dobanda anuala efectiva depasind 100% pe an. Avantajul e ca ratele se platesc saptamanal, iar perioada de acordare cel mai des utilizata pentru un imprumut nebancar rapid este de 42 de saptamani.  

Returnarea anticipata a imprumutului nu atrage costuri suplimentare, iar un imprumut rambursat anticipat ii este mai lesne acordar imprumutul.

Restantierii bancilor si altii in situatii asemanatoare sunt atent analizati, pentru a li se acorda sau nu imprumutul, astfel ca Provident tine cont de durata intarzierilor la un credit anterior, daca acel credit a fost achitat integral, cat a fost intarzierea maxim, etc. In functie de aceste date, chiar si cei ce sunt listati in Biroul de Credit ca rau platnici, pot solicita si obtine un imprumut rapid nebancar de la Provident. 

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

Credite rapide cu garantie auto