IMPRUMUTUL NEBANCAR DE LA FRFS

Ce stim despre Forza Rossa Financial Services? Ce fel de credite acorda? In ce conditii? Ce parere aveti?


Din ce-am aflat noi, FRFS este un jucator nou pe piata creditelor nebancar, un broker de credite, ce ofera in definitiv un singur tip de credit, de la o singura institutie financiara nebancara, RALFI, ce functioneaza sub egida GARANTI BANK, marca sub care ofera imprumuturi nebancare RALFI  IFN SA.

Forza Rossa Financial Services se doresc a fi un partener loial, un ajutor de nadeje in procesul de creditare, ce-ti ofera consultanta, detalii despre creditul in sine, si orice informatie utila ai dori sa obtii, asigurandu-se ca vei lua cea mai buna decizie in privinta accesari creditului.

Cel mai important avantaj pe care FRFS vi-l ofera este acela al timpului foarte mic, de evaluare a cererii de creditare, timp ce este mai mic de 24 de ore. Consultantul FRFS se deplaseaza la tine acasa, si-ti raspunde la toate intrebarile pe care le ai vis-a-vis de aplicarea la un credit nebancar de la aceasta societate.

Se pare caexista agenti Forza Rossa Financial Services in toata tara, deci, in indiferent de orasul in care locuiesti, poti benefica de un credit nebancar de la FRFS, creditele acordate de aceasta societate non bancara adresandu-se tuturor persoanelor ce indeplinesc criteriile de eligibilitare, indiferent de orasul din Romania in care locuiti. 

Care sunt conditiile minime de eligibilitate pentru accesarea unui credit de nevoi personale de la FRFS?

Varsta: 21 - 69 ani
Vechime la locul de munca: minim 6 luni
In plus, se accepta o gama variata de venituri: salariu, venit din activitati independente, pensie, dividende, contracte de inchiriere, diurne, drept de autor.

Ce acte sunt necesare?
• Copie act de identitate
• Ultima factura de utilitati

Angajati
    • Adeverinta salariu
    • Fisa fiscala
Pensionari
    • Ultimul talon de pensie
    • Decizia de pensionare
Persoana Fizica Autorizata
    • Decizia finala de impunere pe ultimul an
    • Autorizatia de libera practica
    • Certificat de inregistrare fiscala
    • Copie dupa registrele de incasari si plati pe ultimele 3 luni

Cat este dobanda? Dar DAE? Ce comisioane trebuie sa platesc platesc?
Aprobarea creditului nebancar FRFS este de 24 de ore, iar avansul solicitat este 0. Consultantul FRFs se deplaseaza la domiciliu; documentatia necesara fiind simpla, iar procesul de creditare este transparent. Destinatia creditului nu determina conditia de eligibilitate in acordarea creditului. Ratele sunt fixe, dobanda anuala efectiva fiind de 15,90 %, comparativa cu cea practicata de banci, lucru rar in lumea creditelor nebancare.

Puteti aplica online pentru un credit nebancar de la Forza Rossa Financial Services.

Trebuie sa stiti, de asemenea ca, fiind o societate nebancara relativ noua in piata, puteti beneficia si de promotiile de inceput sub egida carora functioneaza pana la urma orice firma.

Parerile citite de noi pe forumuri si maesajele primite de la dumneavoastra ne-au determinat sa concluzionam ca ofertele creditelor nebancare de la Forza Rossa Financial Services par o varianta foarte buna, daca aveti nevoie de un imprumut rapid, dar, nu uitati ca, datorita dobanzii mici practate, si conditiile de eligibilitate sunt mai ridicate de la alte institutii nebancare.

Postări populare de pe acest blog

Credite rapide online doar cu buletinul

Imprumut rapid fara acte

Cat conteaza cartea de munca in obtinerea unui imprumut?

NUMARUL DE TELEFON DE LA PROVIDENT

Credite rapide cu garantie auto